Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szuuukam jeeeee

ile kosztuje kawalerka w warszawie?

Polecane posty

Gość szuuukam jeeeee

chodzi mi o kupno nie wynajem..

Gość ja typiarrrraaJ
zalezy jaka i gdzie nowa ok 38m-300 stara 20 m-210 zalezy naprawde

Gość Miłkaaa
Wlasnie kupilam. 280.000 36,6:) Deweloperka. Dali komorke w prezencie:)

Gość facet taki.....
tez sie rozgladam ale za taka do 220 tys

Gość a jaaaaaaaa
a ruszyło się już coś ze sprzedażą w Warszawie? Ostatnio handlarz nieruchomościami powiedział mi, ze u nas w mieście sprzedaż idzie trochę lepiej i nieruchomości nawet trochę drożeją - Świnoujście

Gość gość
z 200tyś minimum

Gość bardziak
Poza Wawką szukaj - w Radzyminie zapłacisz ponad 4 tysie za metr, po tyle mieszkania kupowaliśmy na Akacjowej Alei. I było warto, w Wawie nie ma szans na taką okolicę, ani też na takie możliwości. Inne otoczenie - nie szukaj w samej stolicy, bo zwyczajnie jest drogo.

Gość grasianna
Za dużo... szukaliśmy dla siebie mieszkania w Warszawie, ale ostatecznie mieszkamy w Radzyminie, osiedle Akacjowa Aleja. Sory, ale w cenie kawalerki w Warszawie, mamy 3 pokoje w Radzyminie. Po co mi zatem ta stolica?

Gość jaszminek
Zgadzam się. Stawki w Warszawie są zdecydowanie chore i na pewno nie warto tam mieszkać. Pod miastem atrakcyjne lokalizacje traficie za znacznie mniejsze pieniądze, no ale właśnie - najpierw trzeba chcieć szukać i oszczędzać.

Gość gość
A co sprzedać nie możecie, że tak reklamujecie to zad***e ? Codzienne dojazdy, zakorkowane Marki. Masakra ten Radzymin.

Gość adam palik
Różnie, ale tutaj popieram, że lepiej szukać poza miastem. My jeszcze nie kupowaliśmy, ale np. w Radzyminie w cenie warszawskiej nowej kawalerki, macie dwa pokoje w bardzo dobrym standardzie. Warszawa to jeszcze nie to.

Gość gość
żenujący ten radzymiński spam :o Dziura, zad***e i koszmarny dojazd. Warto przeliczyć zmarnowany czas na dojazdy na pieniądze. I nagle się okaże, że ten cudowny Radzymin jest droższy od stolicy

Gość kabaleros
Zobacz, tak dla porównania - http://www.akacjowaaleja.pl/4-etap-inwestycji.html W tej cenie masz kawalerkę w stolicy, i to w dodatku w słabej okolicy. Nie ma sensu mieszkanie w Wawie, nawet ze względu na samo otoczenie, ale też kosmiczną wysokość kredytu jaki trzeba wziąć.

Gość hardzianos
Dojazd do centrum trwa 40 minut - nie ma to jak pisać bzdury. Poza miastem warunki są lepsze, niskie ceny. Jeśli już obrażasz, to przynajmniej merytorycznie! Bo same bzdury piszesz...

Gość ladyshining
Czy ktoś z Was korzystał z wirtualnych spacerów?? http://3dtour.pl/domd/saska/ sama chciałabym teraz spróbować w ten sposób poszukać mieszkania, bo uciążliwe jest ciągłe chodzenie, a większość mieszkań, które wyglądają być w super lokalizacji okazują się nietrafionym pomysłem. Tutaj można sprawdzić wszystko sobie, w dobrej jakości :)

Gość Kryśka Dotka
Zależy gdzie się szuka, ale ceny w Warszawie zaczynają się od ok. 180-200 tys. zł za kawalerkę. Zauważyłam też, że różnica w cenach pomiędzy kawalerką a 2 pokojami nie są wcale aż tak wielkie. Kluczowe znaczenie odgrywa lokalizacja i standard mieszkania. Przykładowo na nowym osiedlu bliskiebemowo.com za 3 pokoje trzeba zapłacić ok. 420 tys. zł . Przy czym warto zwrócić uwagę na to, że samo osiedle znajduje się w miejscu, gdzie wszystko dość intensywnie się rozwija. I tak sporo jest szkół, będą 2 nowe stacje metra i do centrum jest dość blisko.

Gość gość
Udało mi się tego samego dnia od rejestracji znaleźć nieruchomość w Warszawie na długoterminowy wynajem za pośrednictwem mieszkania24.com. Polecam ich wszędzie, gdzie się da od tamtej pory. Przede wszystkim uczciwie i się niczym człowiek nie martwi. Fakt, że jest opłata rejestracyjna, ale to może i lepiej. Bo przynajmniej współpracują z ludźmi faktycznie zainteresowani szybkością wynajmu.

Gość marek

Dużo ofert jeśli chodzi o wynajem masz na megamieszkania.pl . Codziennie aktualizują swoje oferty, nie ma jakiś przestarzałych opisów itp. Ja sobie ich chwalę, wynajmowałem przez te biuro już dwa razy, w obu przypadkach mieszkania zdawały egzamin.

Gość gość

Ogólnie mamy sporo różnych mieszkań na www.PromoOferty.pl. Strona bardzo dobrze zorganizowana i wynajem mieszkania nie stanowi problemu. Dodatkowo cenowo bardzo często oferty wyglądają tam wyjątkowo dobrze.