Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczowy las

tangle teezer, co sądzicie?

Polecane posty

Gość pomarańczowy las

podobno rewelacja nie od dziś. jest kilka opcji tych szczotek/grzebieni. czy ktoś kto posiada, moze mi polecic ktora najlepsza?

Gość Szczotka jak szczotka
Jak masz długie włosy i rzeczywiscie problem z rozczesaniem nawet po odżywce to mozesz sprobowac, ale w normalnych warunkach i przy przeciętnych wlosach - szkoda kasy.

ja mam tą klasyczną tylko w nowej wersji. mam dłuższe włosy za łopatki i rozczesują się rewelacja i dodatkowo super rozprowadza odżywkę. myślę, że jak ktoś ma krótkie włosy bez sensu wydawac te 5 dych ;P no i po miesiącu trochę ząbki mi się powyginały, ale nie czuć, żadnej różnicy w użytkowaniu

Gość pomarańczowy las
no własnie ostatnimi czasy moje wlosy są naprawde długie (bynajmniej dla mnie) i stały się pod tym względem uciażliwe. kusi mnie aby zakupic, ale nie mam pojecia który model.

Gość Kup lepiej słownik i zobacz
co znaczy słowo "bynajmniej".

Gość 93473459490
No wlasnie tez to dzisiaj odkrylam, i mysle nad zakupem :D Wpisz sobie karolina mikki w youtube, ona ją ma to możesz podpytać

Gość doti888
mialam tangle dużą i tą małą zamykaną. fakjtycznie fajne były, nie powiem, lepiej sie nimi czesalo :)) tylko te plastikowe jeżyki tak się wyginały mocno... jednak zmieniłam ta szczotke na inna ktora slyszalam ze jest lepsza od tangle, w co na poczatku nei chcialam uwierzyc :D a jednak jest, i drozsza niestety. ale warto. jesli jestescie zainteresowani ta drogą szcztką to piszcie ;)

Gość ulecznica
ja poproszę;) coz to za super szczotka?

Gość 222wiosenka
kurde, droga

Gość 222wiosenka
a jest w czym lepsza od tangle?

Gość doti888
trwalsza, z naturalnwgo tworzywa, nie elektryzuje wlosow i ogolnie przyjemniejsze uczucie przy czesaniu

Gość gość
o jakiej szczotce mowicie? oprocz tej tangle?

Gość doti888
faktycznie, usuneli mi post :( linkow chyba nie mozna wklejac? ja pisalam o Great Lengths szczotce, robi im firma Acca Kappa (znam ją z anglii, tam jest produktem z wyzszej polki). ogolnie maja kilka rodzajow szczotek, ktore są ponoc podobne w uzytkowaniu, po prostu co kto woli. Ja mam dużą niebieską i póki co nie widzę dla niej alternatywy ;) tangle był fajny ALE ta jest fajniejsza. jest przystosowana do rozczesywania dokładnego i delikatnego - w koncu dla kobiet, ktore przedluzają włosy. dla mnie ideal