Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sajena88

KAŻDA ZE SWOJA DIETĄ-WSPIERANIE SIĘ WZAJEMNIE :)

Polecane posty

Gość mammusia
hehehe no o takie cwiczenia mi chodzilo :D :D a z rozstepami radze sobie tak ze ja mamtylko na cyckach ale troszeczke i malo widac :) na brzuchu zadnego i na wew stronie ud mam zwlaszcza na jednym ;/ i stosuje olejek macadamia :) i nie wiem czy to jego zasluga czy to biegania ale mazulek zauwazyl ze mam mniejsze :) ja dzis zaszalalam na saniadanko ale dlatego ze nie bedzie obiadku wiec kaloryczne :D

Leara chyba nadal cos kombinuja z tym kafe, ja czasem mam problem z wejsciem na forum nawet :(

Leara wszystko sie tu knoci, posty po 3 wskakuja albo w ogole..ehh

juz mnie to wkurza :( ciekawe kiedy moje posty sie pojawia, na spisie tematow jest, ze dodane, a na topiku nie ma. mamy ten sam problem...

tyle godzin a postow jak nie ma tak nie ma....na pisalam chyba ze 4 i nie ma

Hej laski. Ja przed chwilą wróciłam z roweru no i na solarium byłam bo niedługo idę na wesele więc trzeba się troszkie opalic a że na słońce nie ma co liczyć więc zostaje solarium. Teraz wcinam drugie śniadanie musli. A z tymi rozstepami to chyba wiele mam po ciąży ma problem.Ja też mam ale na szczęście niewielkie.rysia16 trzymamy kciuki jak ci idzie na diecie?

Hej mi to nowe kafe ciągle nawala albo nie dodaje postów albo odrazu kilka:-( jeżeli chodzi o rozstępy to chyba większość kobiet po ciąży ma z tym problem ja również choć u mnie nie sa one aż tak dużo no i w mało widocznych miejscach. Mamusia a co takiego dobrego miałas na śniadanie jeśli można spytać:-) ja dziś standardowo 2kawałki razowego a na2 musli z naturalny jogurtem. No i rower już dziś zaliczony. Byłam też na solarium bo niedługo na wesele idę a przy tel pogodzie co jest teraz nie mam co liczyć na naturalną opalenizne.

No dokładnie mi teraz 2razy dodalo poco zmieniali to kafe jak tak dalej pójdzie to nikt nie będzie tu pisał bo każdy będzie się wkurzal.

No dokładnie mi teraz 2razy dodalo poco zmieniali to kafe jak tak dalej pójdzie to nikt nie będzie tu pisał bo każdy będzie się wkurzal.

jak mowilam zaszalam i zjadlam mega nalesnika z serkiem waniliowym i na to dzem mniam mniam :D ale przynajmniej sie najdlam bo jeszcze ie czuje glodu :D

No w koncu pododawalo posty :) mamusia ale narobilas mi checi na nalesniki :) ja sie skusilam na golabka bez sosu bo na obiad robilam... Leara ja tez chodze na solarium:) zawsze to jakas inna karnacja hehe

widze, ze u gory strony stara stopka sie pojawila z przed kilku lat hehe jak mialam 66 kg masakra jeden kociol z tego kafe sie robi

A mamusia zawsze lepiej na śniadanie taki naleśnik bo przynajmniej w ciągu dnia go spalisz:-) no dziewczyny ja lecę na spacer później się odezwę :-)

sniadanie zawsze staram sie zjesc takie zebym nie lazila caly dzien glodna i nie podjadala :) obiad tez w miare a kolacje juz taka dietetyczna :) ja dzis jade do mamy i ozstaj ena weeked zawsze tam tylam choc biegalam i ograniczalam sie ale mama ciezko gotuje :D nawet jej nalesnik jest mega kaloryczny :D ale ostatnio dalam rade wiec moze i teraz sie uda :) tylko jak ja przezyje bez codziennej konroli wagi :D

mamusia przezyjesz przezyjesz:) a jak dasz rade i u mamy sie bedziesz kontrolowac, to po weekendzie wieksza uciecha bedzie jak sie zwazysz :D

no tam mam nawet fajniejsze miejsce do biegania bo po lesie i najpierw pod gore a pozniej z gorki :) hm podobnoz tez od stresu sie chudnie a ja od 2 mies chodze lekko zestresowana ;/ juz mam dosc ;/

z tym stresem to roznie, ja np stres zajadam :( na szczescie nie wiele go mam, chyba, ze mi cora napyskuje hehe

u mnie twoj nick jest wszedzie na niebiesko :P wina kafe z reszta sama widzisz, ze chodzi jak chodzi, dobrze, ze w ogole chodzi...

Mamusia oczywiście że dasz radę:-) a nawet jak sobie na coś pozwolisz to nic wielkiego się nie stanie byle by nie przegiac:-P ja właśnie niedawno wróciłam z zakupów i już jestem po obiedzie.

Mamusia oczywiście że dasz radę:-) a nawet jak sobie na coś pozwolisz to nic wielkiego się nie stanie byle by nie przegiac:-P ja właśnie niedawno wróciłam z zakupów i już jestem po obiedzie.

my chyba wszystkie tutaj czasem sobie folgujemy z tego co widze :P

my chyba wszystkie tutaj czasem sobie folgujemy z tego co widze :P

Gość sylwuniaa656
Fajnie tu u Was, ale powiem Wam, że jakbyście szukały jeszcze innych dziewczyn na diecie to możecie zajrzeć tutaj http://daymynews.pl/?topic=kobiety-na-diecie. Wpadam do nich od czasu do czasu i bardzo sympatycznie tam jest:)

Gość gość
Sajena raz nie zawsze he he :-) najważniejsze to że trzymamy dietę no a od czasu do czasu można sobie na coś pozwolić:-)zaraz się biorę za ćwiczenia

Sajena raz nie zawsze he he :-) najważniejsze to że trzymamy dietę no a od czasu do czasu można sobie na coś pozwolić:-)zaraz się biorę za ćwiczenia