Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sajena88

KAŻDA ZE SWOJA DIETĄ-WSPIERANIE SIĘ WZAJEMNIE :)

Polecane posty

Dziewczyny właśnie przed chwilą się mierzyłam. Więc przez tydzień z ud zeszło mi po 1 cm ,z bioder nic :-( choć poprzednim zeszło mi 4cm przez tydzień więc nie wiem czemu teraz nic,a z brzucha 2,5 cm :-) nie wiem czy to dużo czy mało a le każdy cm mniej cieszy:-)za tydzień już będę się mierzyć rano i warzyc też. Jeszcze sobie wieczorem porcję ćwiczeń zrobiłam. Teraz czas na kolację .

Gość MLMM
:-)

Gość FPOIWWW
:-)

Leara nie przejmuj sie, pewnie masz zastoj, wazne, ze leca ci cm w dol :)

I znowu postow nie dodaje :( mam zamiar sie dzis oczyscic i tylko pic, przy okazji obkurczyc zoladek, bo ostatnio cos non stop bym pochlaniala...przez ta diete okres mi sie spoznia juz tydzien :( nie nie jestem w ciazy hehe:P Co myslicie o tej 1-dniowej glodowce?

Hej dziewczyny. U was też tak pada:-( dziś nici z roweru.

ehh to kafe....juz mam jego dosc....pogadac nie idzie masakra jakas :(

Gość gość
U mnie lajtowo - codziennie herabtka z pokrzywy i bratka, łee ohydztwo, no cóż, żeby być piękną trzeba troszkę pocierpieć ;)

Hej dziewczyny jak tam żyjecie po weekendzie?Ja troszeczkgd pogrzeszyłam w ten weekend bo wczoraj smażone zjadłam na obiad no i w sobotę tow trochę podjadalam. Najgorsze to że nie ćwiczyłam bo zawsze coś było do zrobienia. No kld nowy tydzień się zaczął więc o tym co było już nie myślę. Dziś mnie czeka trochę sprzątania w domu później planuje solarium i rower.

Widze ze nadal nie dodaje postow moich...ale sprobuje jeszcze raz

a ja si ewazylam i tylko 700 gram miej :D waze 65 kg :) malo ale w weekend calkim sobie odpuscilam ;/ ale biegalam i moze dlatego nie stracilam tego co wycpracowalam :) biore sie znowu za siebie :D

Halo co się dzieje z naszym topikiem czemu nie widać postów

Gość gość
O!!! FORUM ZDECHŁO :D

Gość gość
leara postów nie widać, bo już nikt się tu nie udziela :p

jak mnie tu dawno nie bylo...nie chciala mi w ogole chodzic kafe...wczytrywala sie i wczytywala....probowalam co dzien i dopiero dzis sie w koncu wczytalata strona.... ale pewnie juz zadna z was tu nie zaglada...

Gość gość
Hej jestem chłopakiem mam 18 lat w dniu 5lipca ważyłem 115kg w dniu dzisiejszym waże już 109 więc spadłem 6kg w 4 dni wydaje się to niemożliwe ale jednak ; )) rano zjadał łyzkę serka białego ziarnistego robie 3 łyki wody niegazowanej i idę biegac bieganie 45min potem ciczenia 30min na kolacje zjadam to samo i znowu idę biegać :) przed snem . pozdrawiam dodam zdjęcia z metamorfozy juz za niedługo

Gość Monia Lucky
Hej mogę sie przyłączyc? Jestem 3dzien na master cleanse...jak narazie dobrzr sie czuje.waga spadla o prawie 2kg. czy ktoras z Was robila taki detox? Pytalm bo chcialabym poczytac Wasze opinie na temat wychodzenia z tej diety,i jedzenia pozniej.. pozdrawiam