Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhjjgjhhhhh

z moja dzisiejsza wiedza nie zdalabym matury z matematyki....

Polecane posty

Gość bhjjgjhhhhh

i ogolnie pewnie poszłaby mi bardzo zle... w liceum w miare dobrze zdałam ,ale po paru latach już nie wiele pamietam :O nie rozwiazałabym arkuszu z matematyki teraz mimo ,że głupia nie jestem bo studiuje prawo

Gość bhjjgjhhhhh
nie jestem tępa bo kiedyś bym ją zdała ,ale teraz to już nic z niej nie pamietam... jak zobaczyłam dzisiejszy arkusz to tak własnie stwierdziłam . wstyd troche ,ale cóż , dobrze ,ze teraz nie mam z matma nic wspolnego :P

Gość okim
Tak, to jest wstyd bo trzeba być tępakiem, żeby nie wyciagnąć tych 30%. I dlatego mówie- w wielu zadaniach wystarczy logiczne myślenie.

Gość bhjjgjhhhhh
to niech Ci będzie ,że jestem matematycznym tepakiem :P trudno... na prawie wbrew pozorom też trzeba logicznie myslec np przy kazusach ,ale to jest inne logiczne myslenie niz w matematyce ;)

Gość trttyytuyuy
przecież ty nawet z polskiego jestes głąbem... nie stawia się przecinka w wyrażeniu "mimo że", kretynko... wielka zasrana studentko prawa... kto cię przyjął na studia ?

Gość trttyytuyuy
poza tym jełopie: "niewiele", "arkusza" a nie arkuszu... ty mulico... ale mniemanie o sobie takie, że ho ho :O przerażające jacy teraz debile studiują... i to jeszcze prawo.

Gość ggggibhi
To prawda, jesteś tępa.

Gość bhjjgjhhhhh
ktoś mnie przyjął ,a polski też się nie liczył choć o dziwo zdałam go całkiem nieźle ( na 75 %) :P a jeśli mi sie uda dostac na aplikacje to i tak lepiej wyjdę na tym niż ci co świetnie rozumieja matematykę czy są nawet najlepsi z polskiego :P

Gość bhjjgjhhhhh
zreszta u nas na studiach nikt nie wstawia ujemnych punktów za to ,że ktoś nie postawił przecinka np :) sami jesteście mułami bo w wiekszości ludzie po matematyce pojdą uczyć do szkół i jak im sie to opłaci?

Dobrzy matematycy idą na kierunki techniczne i też na tym dobrze wychodzą ;) A matematyka jest wspaniałą dziedziną. Uczy logicznego myślenia, poszerza perspektywy. I nie żartuj, że nie zdałabyś matury ... Jest prosta. Niektóre zadania to poziom gimnazjum.

Gość bhjjgjhhhhh
.

Gość bhjjgjhhhhh
żeby iść na kierunek techniczny z tego co wiem sama matematyka nie wystarczy .choć owszem część idzie ,ale po aplikacji wcale nie jest gorzej niż po technicznym kierunku :P

I w zasadzie co Ty masz do nauczycieli? Bardzo ciężki zawód, należy im się szacunek,. Ktoś w końcu musi nauczać przyszłe pokolenia ;) A ukończenie prawa niestety nie gwarantuje uzyskania dobrej pracy... No chyba, że dostaniesz się na dobrą aplikację albo masz znajomości.

Gość ggggibhi
No, ale mimo to nasza autorka jest zbyt ciemna :)

Gość fgjkguy
Nie ośmieszaj się... Poza tym trochę pokory by ci się przydało. Ty jesteś totalnym nieukiem, bo i z matmy głąb, i nawet polskiego nie znasz dobrze, a się mądrzysz. Z prawem pewnie tak samo u ciebie, w niczym nie jesteś dobra. Przecież ty robisz byki ortograficzne w podstawowych wyrazach :O Ja skończyłam fizykę; matmę i fizę mam w jednym palcu, ale z polskiego też byłam dobra, wygrałam nawet kiedyś konkurs ortograficzny. Umiem pisać po polsku w przeciwieństwie do ciebie, a się tak nie wymądrzam. Najsmieszniejsze jest to jak ktoś nie jest specjalistą w żadnej dziedzinie, a się uważa za bóg wie kogo :O Ja skończyłam fizykę a umiem pisac po polsku i wiem, że nie stawia się przecinka w wyrażeniu "mimo że", to jeden z wyjątków, nawet gimnazjaliści o tym wiedzą :O ty jełopie, do książek a nie na forum !!!!

Gość matju91
jakim trzeba byc tepakiem zeby uwazac ze matematyka nie potrzebna? przeciez to jest podstawowy przedmiot do wejscia na kierunki techniczne. dobrze ze debile nie zdają matury z matematyki, jest z polskiego to i matma niech bedzie :]

Gość bhjjgjhhhhh
.

Gość bhjjgjhhhhh
ja nie uważam sie za nie wiadomo kogo ,ale za głąba też sie nie uważam , sorry ;) i nie napisałam ,że matematyka jest niepotrzebna ,ale ,że ja nie mam z nią nic wspólnego na studiach ( oprocz logiki na pierwszym roku ,ale ona wbrew pozorom miala z nia nie wiele wspolnego) także nie wmowicie mi ,że jestem głabem i szkoda waszego wysiłku :)

Gość bhjjgjhhhhh
a poza tym tylko glab określa inteligencje tylko poprzez zdolności matematyczne ,czy idealna znajomośc ortografii ... są rózne rozdzaje inteligencji nie wiedzieliście o tym?

Gość Ja też nie jestem dobra z
matmy i nigdy nie byłam i cóż z tego? Mam teraz dobrą pracę i naprawdę mam to gdzieś , na nic mi się ona w życiu nie przydaje , jak chce coś obliczyć to biorę kalkulator . Nie muszę rozwiązywać w pracy równań czy liczyć kątów

Gość gość
W prawie logiczne myślenie to podstawa, ale dziewczyna napisała że w liceum było ok uczyła się i umiała, tylko teraz zapomniała. Matma na maturze jest prosta, no ale trzeba się przecież nauczyć i mieć wiedzę jak poszczególne zdania się rozwiązuje. Trzeba nauczyć się schematu rozwiązywania. Takie rzeczy mogą po latach wylecieć z głowy. Ja też niewiele pamiętam z liceum. Ale jednak prawo zobowiązuje więc lepiej się do tego nie przyznawaj. Poza tym skończenie studiów prawniczych a zastaniem prawnikiem zawodowym to jednak nie to samo.