Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelineska

Prezentyyy. :D

Polecane posty

Gość Ewelineska

Z Natalią przyjaźniłyśmy się już 5 lat. :> Każdą wolną chwilę spędzałyśmy razem. Różnica wiekowa między nami to rok. ;d Kiedy przyszła do gimnazjum, przez pierwsze dni było ok. Potem jakoś przestałyśmy ze sobą gadać. I tak przez ok 2 miesiące. Po czasie postanowiłam do niej napisać, ale ona stwierdziła, że nie chce się już ze mną przyjaźnić. Bo i tak to "bez sensu". Ok. Rozumiem to, mimo, że mi jej brakuje. Może i już się nie przyjaźnimy to jednak ja nic do niej nie mam. Przez wgląd na przyjaźń postanowiłam dać jej coś na urodziny. Ma je za 3 tygodnie. Kiedyś wiedziałam co jej dać. Ale teraz? Kiedy jest między nami spina nie mam pomysłu. To powinien być drobiazg. Macie jakiś pomysł?

Macie wspólne zdjęcia? Zrób jej plakat i napisz: ' Dziękuję za miłe chwile, mam nadzieję że będziesz mnie dobrze wspominać' Powinno wystarczyć. ;) Jeśli nie to, po prostu kup jej coś co, lubi, związane z zainteresowaniami itd. Nie wiem perfumy może jakieś niezardogie ładne?

Gość Ewelineska
Wiesz co... mam dużo wspólnych zdjęć. Ale ze względu na to, że ona zerwała przyjaźń nie chcę jej dawać nic co będzie wspomnieniem. Perfumy są chyba troszkę oklepane... ;/ Ale dzięki za dobre chęci. :>

Gość Ewelineska
Możecie pomóc?

Gość fwerhfwjwecpoygfdwetuyg
a ja bym dala jej cos co wlasnie bedzie jej o tobie przypominac zeby wiedziala ze dla Ciebie byla kims waznym i ze ja "kochasz" tak wiesz, jak przyjaciolke oczywiscie :) i zeby wiedziala ze stracila naprawde zajebista kumpele i pomysl ze zdjeciami jak najbardziej i ja polecam albo takie sa pamiatki dla najlepszego przyjaciela.. poszukaj cos :)