Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olkaaa.

Nietypowy problem.

Polecane posty

Gość Olkaaa.

Otóż mój problem wygląda następująco. Kiedyś w internecie poznałam chłopaka, gdy chciał zobaczyć jak wyglądam wysłałam mu zdjęcia mojej kuzynki która akurat wtedy była obok mnie. Nie wysłałam mu swoich gdyż bałam się że mnie odrzuci a byłam w sytuacji takiej że nie dawno rozstałam się z chłopakiem i potrzebowałam takiego wsparcia z jego strony, lecz nie chciałam odrzucenia. Pisaliśmy coraz więcej i więcej. I tak przez 3 miesiące... Pisał mi że na początku pisał ze mną ze względu na wygląd (gdyż moja kuzynka jest ładna) ale z czasem przestał go interesować mój wygląd ale mój charakter i to jaka jestem. Uwielbiam z nim pisać, jest dla mnie miły itd. Od dłuższego czasu już chciałam powiedzieć mu że wyglądam inaczej niż na tych zdjęciach ale nie potrafiłam. Boje się odrzucenia . Teraz napisał żebyśmy się w piątek spotkali. Chcę tego, ponieważ nie mam zamiaru znów czegoś wymyślać aby nie doszło do tego spotkania... Ale nie wiem jak mu to powiedzieć że wyglądam inaczej. Nie chcę go zranić, chcę również żeby mnie zaakceptował taką jaką jestem naprawdę i pragnę aby było tak jak jest teraz czyli dobrze. Tak bardzo bardzo nie chcę żeby mnie odrzucił . Strasznie się boję . Wiem że źle zrobiłam ale chcę to naprawić... Wiem że może mnie odrzucić i szczerze należałoby mi się to, ale nie chcę tak zakończyć tej rozpoczętej znajomości... Proszę o pomoc w tym jak mu to powiedzieć, gdyż ja jestem taką osobą, która nie potrafi powiedzieć tak przysłowiowo ''prosto z mostu''... Proszę o pomoc.

Gość nie czytam bo za dlugie
skróć do 6 słow