Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghtgrre

Pytanie mam do ustnego angielskiego !!

Polecane posty

Gość ghtgrre

Jakie tak naprawde jest 1 zadanie ? wiem ze jest to rozmowa sterowana, ale w ksiazce od ang podaja mi ze to sa az 3 rozm sterowane z 3 podpunktami. A przed chwila na stronce, i siegajac mojej pamieci, byla tylko 1 rozmowa w 1 zadaniiu, z 3 informacjami.

Gość ghtgrre
nikt nie powie \?

Gość zielony knotek
u mnie było tak pierw miałam opisać obrazek potem miałam odpowiedzieć na trzy pytania

Gość Psetque.
Jedna rozmowa sterowana i podpunkty do niej :)

Gość Maturzystka2013
są 4 chmurki na które musisz odpowiedzieć

Gość rfdbvchv
o ile dobrze pamiętam (zdawałam rok temu) to pierwsze zadanie było, że np. koleżanka chce kupić telefon i musisz z nią omówić pewne kwestie, które będą w zadaniu: np cenę, do czego ma służyć itp.

Gość profsa
Najpierw masz rozmowę wstępną - np. pytania o plany, rodzinę, hobby. Punkt 1. Rozmowa z kolegą (czyli egzaminatorem) o np. koncercie, który się odbędzie w twoim mieście. Poruszasz 4 kwestie: zakup biletów, dojazd, rodzaj koncertu i wykonawca, plany po koncercie. Dobrze by było samemu omówić wszystkie, bo jak dopuścisz do głosu egzaminatora to możesz go nie zrozumieć;) Punkt 2 Opis obrazka + 3 pytania. Punkt 3 W oparciu o polecenie wybrać jedno zdjęcie, uzasadnić, odrzucić drugie, uzasadnić.

Gość ghtgrre
Dziekuje, tak wlasnie myslalam. !! Dzieki i zyczcie mi powodzenia, bo rok czekalam na mature z ang pisemna i ustna. wszystkie inne zdalam rok temu :)