Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka2323232

piosenka

Polecane posty

Gość emilka2323232

jaka to piosenka - nowa... - słowa it's not here, it's not right... do u wanna live this way ...

Gość akkkall
Kase and Wethov-One Life

Gość emilka2323232
a rzeczywiście to to :) thx :) nie dało się wyszukać po tych słowach

Gość akkkall
a ja własnie te słowa wpisałam w google :)

Gość ytjtyjfdjgfjfj
Nie, nie dało się wyszukać: http://www.google.pl/#hl=pl&sclient=psy-ab&q=s%C5%82owa+it%27s+not+here%2C+it%27s+not+right+do+u+wanna+live+this+way+lyrics&oq=s%C5%82owa+it%27s+not+here%2C+it%27s+not+right+do+u+wanna+live+this+way+lyrics&gs_l=hp.3...1996.11240.0.11403.13.13.0.0.0.0.145.1517.0j13.13.0...0.0...1c.1.12.psy-ab.xOVSMw8tsmo&pbx=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.46226182,d.d2k&fp=fb07aafbe0dbdb8a&biw=1334&bih=763 tylko nie umiało się wyszukać ;-)

Gość emilka2323232
nie dało się wyszukać na youtube, a poza tym dodałeś jakieś nieznane mi słowo lyrics, bez dodania którego też tego nawet w google nie znajduje

Gość ytjtyjfdjgfjfj
Na was można by zbić fortunę... ale wybaczę ci, boś młoda i niedoświadczona ;-) Masz tu krótką lekcję poruszania się po wujaszku G i to za friko: 1. wchodzisz na Google 2. wklepujesz swoje: it's not here, it's not right do u wanna live this way - tylko bez kropek i innych znaczków, czysty tekst. 3. Dopisujesz "lyrics", czyli "teksty". Możesz też dopisać po polsku "tekst", ale jako że to kawałek anglojęzyczny, to piszesz "lyrics". 4. W rezultacie wyświetlą się linki i krótkie teksty pod nimi. Tłustym drugiem masz fragmenty tekstu, który szukałaś... już na pierwszej pozycji. Następny tutorial za opłatą.