Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masywne udka

wstydzę sie swoch nog

Polecane posty

Gość masywne udka

Ogólnie jestem ładna, mam ładną twarz, faceci się za mną oglądają, szczupła, w miarę.. no właśnie .. Jestem szczupła, ale mam strasznie masywne uda i dużą pupę. Patrzę na inne dziewczyny jak pokazują swoje zgrabne, chudziutkie nogi i zazdroszczę. Chciałabym jutro wyjść w krótkich spodenkach, kończą się od razu za pupą.. Ale wstydzę się. Jest tak gorąco, a ja wiecznie w legginsach. Wstydzę się, że ktoś powie "O patrz jakie grube nogi" Mam jeszcze troszkę celulitu, o mam taki dół jak Beyonce. Mężczyźni, zwrócilibyście na taką kobietę uwagę?

Gość przecież sama napisalas
ze chłopy za toba patrza wiec o co chodzi ? :p

Gość drakoniczna. jestem
to czemu nie założysz takich do połowy uda. Są ok, a lepiej nie pokazywac cellulitu.

Gość masywne udka
bo chodzę w legginsach i rurkach to nie widzą tego, umiem to maskować

Gość orlik456
A możesz wrzucić tutaj zdjęcie swoich nóg? będzie nam łatwiej doradzić

Gość ja mam szczupłe nogi
ale za to żylaków od huja i troche i dodatkowo pelno siniaków lekko sie uderze i sinior jak byk :(

Gość JA tulko tak doradzam
Po pierwsze co sie przejmujesz opiniami obcych ludzi? i co z tego, że ktoś powie: o jakie grube nogi? Zresztą myślisz, że każdy nic innego nie robi tylko obserwuje i skanuje każdą mijaną osobę? Czesto nawet nie zwracam uwagi na mijane osoby i takie detale jak nogi. Tego kwiatu jest pół światu, dziennie sie mija masę kobiet, widzę je raz i nigdy wiedzej pewnie nie postkam, wiec co z tego, ze jedna ma grubsze nogi albo duzy nos? to nic nie znaczy. A jak jestes ładna, to pal licho te nogi i pupę, a co do cellulitu to faceci nawet nie wiedzą co to. Po prostu sie tym nie przejmuj, olej to. A jak komus masz sie spodobac, to i tak sie spodobasz pomimo swoich kompleksów.

Gość kozi_pazur
ja mam minimalny celluli i juz ubranie spodenek uważam za kiepski pomysl, że ktos zobaczy. Ale cwiczę!

Gość brzózzzka
Ja nie mam zbyt szczupłych nóg i noszę krótkie spodenki jak jest ciepło. Co mam się z tego powodu męczyć w długich

Gość gghghhghj
prawictwo a ja uwazam ze osoba o twoim IQ nie powinna pisac na forach... bo ejstes debilem jakich malo