Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jagodzianka94

Wągry

Polecane posty

Gość Trelemere
Jest sposób - dokładne mycie twarzy i uzywanie kremu niekomedogennego

Gość drusilla
może jakiś krem z retinolem? te mocniejsze tylko na recepte. ja używam 1 mc differinu i mam póki co mieszane uczucia, ale trzeba 3 mc używać żeby widzieć efekty, więc czekam.

Gość izkkka
Ogólne zasady pielęgnacji cery tłustej: www.mazidla.com/biblioteka-mazide/279-skora-tusta-opis-i-prawidowa-pielgnacja.html A tutaj konkretnie o zaskórnikach: www.laboratoriumurody.pl/forum/calkowite-usuniecie-zaskornikow,t11532.html www.laboratoriumurody.pl/forum/bardzo-uporczywe-zaskorniki,t12179.html

Gość dvc55
nie ma sposobu niestety. Nie znam nikogo, komu by się udało pozbyć wągrów. Pozostają regularne wizyty u kosmetyczki i stosowanie kosmetyków bez substancji komedogennych. Na pewno trochę pomoże.

Gość kolezankaznaprzeciwka
cóż - moimzdaniem również wizyty u kosmetyczki. + odpowiedna pielegnacja. ja używam serii anti acne, szczególnie toniku i peelingu enzymatycznego, wydaje mi się, ze dzięki temu problem się zmniejszył

Gość onaona283475
Mi w walce z wągrami i zaskórnikami pomogły plastry Beauty Formulas. Naprawde działają! Zwilżam nos, czoło albo brodę (w zależności gdzie chce skórę oczyścic) i przyklejam plaster, dokładnie dociskając. Po 10-15min plaster zasycha i wtedy go odrywam, a on wyciąga wszystkie syfy i wągry! Wszystko oczyszczone, bez żadnego wyciskania ) Szukałam ich na początku w różnych aptekach i drogeriach, ale nigdzie ich nie mogłam dostać - ostatecznie polecam Allegro - tam są dostępne bez problemu i są naprawde niedrogie. Mam nadzieje że komuś też posłużą tak dobrze, jak mi )