Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klasss

PROBLEM Z FACETEM, DORADZICIE ?

Polecane posty

Gość klasss

Chodzi o to ze on wczesniej nie darzyl mnie takim szacunkiem jak powinien. To bylo jakies pare miesiecy temu, wyzywal mnie,ponizal, szantazowal.. byl agresywny, chcialam odejsc, prosil zebym zostala ze on sie zmieni, faktycznie zmienil sie na lepsze, skoro on obiecal poprawe i slowa dotrzymuje czy wybaczyc mu i to docenic czy jednak darowac sobie znajomosc ?

Gość Miłkaaa
no chyba mu juz wybaczylas skoro z nim jestes nadal?

Gość klasss
no chyba nie do konca wlasnie.. :( z drugiej strony jesli go zostawie pewnie bede zalowac on sie stara, obiecalam ze dam mu szanse, mam teraz zlamac obietnice ?

Gość Stara cwaniaryy
A czesto sie ruchacie ? jak to robicie ? dajesz mu w pupala ?

nie, bez sensu. zostaw go na jakis czas, na miesiac, dwa, trzy. Pokaz mu ze jestes stanowcza, agresywny? uciekaj gdzie pieprz rosnie? jak mozna zalowac odejsc od kogos kto poniza?? no chyba, ze lubisz jak Cie tak traktuje.

Gość dr. habilitowany
Tylko czekać aż ci wpie.rdoli :D

Gość klasss
on naprawde zaluje tego co zrobil slyszalam kiedys ze jesli ktos zaluje i sie stara nalezy to docenic

Gość klasss
ojejku przesadzacie,on nie jest jakims damskim bokserem, kazdy ma prawo sie zdenerwowac i uniesc glos, nie jest tez idiota, wie ze jak odwali jakis numer moge go zostawic bo juz o tym rozmawialismy

Gość klasss
tak zalowac bo sie kochamy, a ze jestesmy spod tych samych znakow zodiaku :D to ciezko czasem o kompromis

No cóż, skoro obiecał to daj mu sie wykazać, niech pokaze ile jest warte jego słowo. Nie zostawiaj go,bo potem będziesz żałować, a jak nie wyjdzie to przynajmniej wiesz, że ze swojej strony do końca dałaś mu szansę i nie masz sobie nic do zarzucenia. Każdy może sie zmienić, a nuz i on sie zmienił.

Gość klasss
czytalam sporo watkow na roznych forach na podobne tematy wlasnie - dziewczyna nie chce dac mi szansy a chcialbym wszystko naprawic itd.. on mowi ze bardzo mnie kocha, wiec mysle ok. skoro zalujesz tego co zrobiles i zmienisz sie na lepsze, no to zobaczymy :) chlopak sie zmienia serio, chyba rzeczywiscie nie chce mnie stracic

Gość nie zostawiaj chłopaka
skoro obiecał to zobaczysz czy było warto, jak widać zależy mu :)

Gość tylko ze ci faceci
i tak z czasem zrobi sie taki jak kiedys, chyba ze bardzo chce tej zmiany