Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqwionanamaxa

leniwe ciężarówy q...ich mać

Polecane posty

Gość wqwionanamaxa

kolejna pracownica polazła na L-4 bo 'zachorowała na ciążę". Trzecia w ciągu 3 lat. W 5-osobowym biurze. Praca biurowa. Spokój,instytucja budżetowa. Cipie nie chce się pracować - bo po co? Pierwsza już przylazła. Dzieciak ma 3 rok - a ta ciągle - "karmi piersią". I sp...dala 1 godz. wcześniej. Ciekawe - do 18 będzie bachora "karmic" ?! Qrwa, mam dość tych pizd. Najchętniej wylałabym je na zbity ryj. Niech bawią te swoje dzieciaki. Problem polega na tym, że TO JA MUSZĘ ZA TE CIPY ODWALAĆ ICH ROBOTĘ! im co tam - od....dolą byle co - do domu! Państwo za bardzo rozpuściło te mamuśki. Chcesz dzieci - sama się o nie martw. I juz. Czekam na plucie leniwych larw. :P

Gość ffgffgf
rozumiem twoje rozgoryczenie, ale weź pod uwagę, że nie każda dziewczyna jak widzi 2 kreski od razu ucieka na L4

Gość wertyuisdfghj
masz sraczke? :D :D :D

Gość wqwionanamaxa
i dlatego z tej złości codziennie wieczorem tańczę lambadę :(

Gość A Ty wulgarna i nie wychowana
Nie każda leci na L4 po ujrzeniu dwóch kresek-dobrze napisane. A czasami musi,bo źle znosi ciążę. Ciekawe...wiadomo że jak ktoś planuje dziecko to lepiej z pracą niż bez!!!!!!!!!!!! A żeby mieć na dziecko trzeba pracować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie każda nadużywa tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wqwionanamaxa
cza cza cza cza cza cza tańczmy wszyscy razem CZACZE !!!!!!!

Gość wqwionanamaxa
u MNie WSZYSTKIE polazły natychmiast. I przynoszą kolejne zwolnienie promieniejąc - na pytani jak się czuja: Świetnie!!!!! A postaram się zatrudnić kogoś innego (kobietę po 40 ) a gdy te cipska wrócą - dostana kopa, pod byle pretekstem. Zaręczam wam. leniwe jamochłony.

Gość ciezarowka na swoim
Hehe a ja Cię rozumiem :) też znam takie ;) gon je w trzy diably i się nie daj :)

Gość ffgffgf
ja poszłam na L4 od razu - ale nie promieniałam. Leżałam w łóżku na płasko. A część ciąży w szpitalu. Moja koleżanka za to pracowała do 6 miesiąca, dopóki dawała radę.

Gość wwwwfdged
dd

Gość wsedfrg
ciezarne to leniwe kurwy

Gość mamaRAZYdwa
marne prowo, kafe nie ma już pomysłów?

paniusie, nie dziwię się, że nikt a nie chce zatrudniać młodych bab, jesteście patologia. Leniwe. Aby tylko te dwa paski na teście i już - biegiem na zwolnienie.Bo, po co pracować , skoro można na ci....pie siedzieć ( biorąc pensję) całe 9 m-cy? Ale po powrocie - zdziwicie się. Zawsze można zlikwidować etat. Razem z wami. :D

Gość dddxxx
jak masz z tym problem, to też zajdź w ciążę, idź na L4 do porodu, a potem na macierzyński i wychowawczy zazdrośnico

Gość hahahahahahha
Widac jaka placa taka praca...a ty pewnie jestes jakas stara zgorzkniala baba na dodatek bezdzietna... Nie wiem po jaka cholere piszesz o swoich frustracjach na forum...

Gość ja po poronieniu i
Ja długo starałam się o ciąże, poroniłam, mam problemy zdrowotne i wiem że będę musiała się w następnej jesli uda się zajsc oszczędzać bardzo lekarz juz stwierdził że początek to bedzie lezenie i leki zeby ciaza się utrzymała dlatego narazie nie szukam pracy by nie chce zaczac i leciec na l4 zaraz jak zajde i urodze to wtedy wezme sie za prace.

i to żadne prowo. niestety mam takie trzy cipy. I szlag mnie trafia. Przecież to łatwa praca. Żadnego mobbingu. Można spokojnie pracować. A te - aby się urządzić. Nie wiedza, że to działanie na krótką metę.Nie żartuję. Teraz zatrudnię kobiety starsze. Żądnej bezmózgiej macicy. Nie mam nic przeciwko matkom. Ale elementarna uczciwość obowiązuje?

do hahahha mam dwoje dzieci, pracowałam niemal do porodu. Ciąża patologiczna to rzadkość. Teraz norma są patologicznie leniwe macice.

Gość Luka.b
Przecież jak ktoś je będzie chciał wypierdolić to i tak to zrobi po przyjściu z wychowawczego. Bez względu na to czy całą ciąże siedziały na l4 czy zapierdalały. I zgadzam się pisze to bezdzietne babsko.

i jeszcze na koniec. Nie dziwcie sie, młode kobietki, że nikt nie chce was zatrudniać. Po wpisach na tym forum świetnie to rozumiem. Wasza tępota poraża. Po cholerę uczyłyście się (czegokolwiek - szkoły siania rzepy czy balansu)? Jesteście bezmózgimi macicami i lubicie to. Komentarze o tym świadczą.

Gość hahahahahahha
Dziwie sie ze kobieta pisze cos takiego...najlepiej wypierdol je i przyjmij facetow bedziesz miala z bani... Dobrze robia bo nikt sie noe bedzie niczym przejmowal zwalniajac je wiec one tez maja w dupie i dobrze...pewnie zal ci dupe sciska ze ty pracowalas do konca...poza tym...siedzenie za biurkiem przez 8h jest zajebiscie lekko

Gość a ja sie nie dziwie autorce
nawet jesli to prowo (z uwagi na slownictwo), ale teraz baby kombinuja jak moga, tylko taka zalapie posade, to od razu w ciaze zachodzi i idzie na zwolnienie. Ja teraz szukam pracy, moj pracodawca kilka mies. temu oglosil upadlosc, mam 30 lat, dziecko 5-letnie i... jest lipa, na samym poczatku kreca nosami, bo jest dziecko a inni otwarcie juz mowia, ze zatrudniaja kobiety starsze.

Gość co ty piszesz???????????
nie dopracowałaś prowo. ty będziesz redukować stanowiska w "instytucji budżetowej"??? i tam zatrudniać nowe osoby??? coś ci się pomerdało i to równo.

Gość mnieeeeee
zatrudnij mnie, co prawda młoda ale nie zamierzam mieć dzieci nigdy.

jakbym miala uzerac sie w ciazy z rownie "sympatyczna" osoba jak Ty autorko to tez bym s... na l4, czym predzej Praca jak nie ta to inna a czasu z dzieckiem nie wrocisz. proste.

ja jestem w 34tc a sprawnośc fizyczną mam idealną, nawet lepsza niz rpzed ciązą, tylko wiadomo ze brzuszke czasami przeszkadza :)