Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może ktoś wie

nutriton

Polecane posty

Gość może ktoś wie

od jakiego wieku można podawać i ile kosztuje?

Droga Mamo, Bebilon Nutriton może być stosowany od urodzenia. W sprawie ceny produktu kontaktuj się proszę z Serwisem Konsumenckim NUTRICIA Polska pod nr 801 16 55 55 lub e-mailowo (serwis@nutricia.com.pl). Pozdrawiam, Doradca NUTRICIA Jestem przedstawicielem firmy NUTRICIA Polska producenta żywności dla dzieci marek Bebiko, Bebilon i BoboVita. W przypadku pytań zapraszam do kontaktu.

Gość bueheheheheheheeh
my używamy od kiedy ma około 2 tygodnie. A dlaczego chcesz go podawać? Kosztuje ok. 25 zł kiedyś 22 teraz podrożał :)

Gość może ktoś wie
córka strasznie ulewa a czytałam że to może pomóc..

Gość fasia
Zależy czym karmisz dziecko, jeżeli mm to pewnie łatwiej go podać, ja karmiłam piersią, mała ulewała okropnie gdzieś do 9 miesiąca. Podanie tego czegoś to była masakra, po zmieszaniu z wodą lub odciągniętym mlekiem na łyżeczce robił się gęsty kisiel, którego nie sposób było małej wcisnąć. Wyrzuciłam prawie pełne pudełko.

Gość Biedronka i kropki
my podawaliśmy od około 4 miesiąca dopóki nie siedział już sam i ulwanie się skończyło. Jeśli już kupisz, to najlepiej dosypywać po trochę i sprawdzac czy taka ilość już wystarcza, czy jeszcze troszke trzeba dodac, zeby przestal ulewac. To jednak substancja dodatkowa, puchnie w brzuszku, wiec lepiej zaczac od jednej miarki, albo nawet połówki i zobaczyc czy problem sie rozwiazał i zwiekszac o poł miarki - tak nam tłumaczyłą pediatra.