Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomysły jak schudnąć

pomysły jak schudnąć ?

Polecane posty

Gość pomysły jak schudnąć

mam 80 dni . chce schudnac 10-17 kilo . ; )' pomóżcie mi .! jakieś diety czy cos

f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5513585&start=2700 ja się właśnie przyłączyłam do tego tematu i chyba spróbuję diety dr. Pape, no i dużo ćwiczeń. Mam 90 dni i chcę zgubić 15-20kg :)

no i ja własnie w około 50 dni chciałabym te 10 kg chociaż zgubić już miesiąc na diecie ale słabo lecą kg w dół :( helppp !! ;)

Gość Zrzuć brzuch
Wpadnij na bloga o diecie i ćwiczeniach http://zrzucbrzuch.blogspot.com/ zrobiłam całkiem nową szatę graficzną. Na blogu przede wszystkim znajdziecie przepisy różnych ciekawych potraw które ciężko znaleźć w internecie, dużo porad odnośnie diety , ćwiczeń i suplementacji jak i różne ciekawostki.

Gość Olcia Dubicka
80 dni to dużo więc jeśli się dobrze do tego zabierzesz to dasz radę :) Typowej diety Ci nie polecę ale napiszę Ci jak mi się udało schudnąć :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

Gość gość
Ej Olcia piszesz na kazdym topiku o tych tabletkach wiemy juz ze robisz reklame.Dziewczyny nie nabierajcie sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Otyła...była :)
Ja zacząłem przyjmować C.L.A. Z ZIELONĄ HERBATĄ GAL. Substancje czynne, pochodzące ze składników preparatu, w połączeniu z właściwą dietą wykazują działanie wspomagające proces redukcji tkanki tłuszczowej.

Gość todziala
spróbuj Nopalinę, w 10 dni schudniesz około 5 - 8 kg (u mnie było 5,5kg, ale czytałam, że można schudnąć nawet do 8kg) ogólnie działa tak, że najpierw oczyszcza jelita z toksyn i wszystko z ciebie wyrzuca, chudniesz momentalnie, potem, jak organizm się oczyści to chudzniesz tyle, że wolniej i masz regularną przemianę materii. poczytaj sobie o szczegółach na necie, u mnie zadziałało :)

Polecam bieganie + zdrowe, racjonalne jedzenie Od razu człowiek sie lepiej czuje . No i zawsze to ruch na świeżym powietrzu :)