Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u6ube5btybybhybthytuub

Nawet za darmo nie chca pracowników

Polecane posty

Jestem załamana, a może przesadzam. Studiuje architekture i jestem na 3 roku i tak sobie pomyslalam ze fajnie by było zdobyc juz jakies doswiadczenie ale na prace w biurze projektowym szans nie widziałam nie mając znajomości. Więc stwierdziłam ze na początku jakbym kilka miesięcy za darmo popracowała to by mnie na początek usatysfakcjonowało więc napisałam w sumie do 7 biur projektowych i nawet za darmo nie chcą przyjąć. Mam przez to taaaaaaakiego doła ;(

Niech się wypowiedzą osoby które studiują lub studiowały architekturę jak zaczynały w tym zawodzie czy tylko znajomości?

Gość syrenkamako
takim oto zachowaniem własnie zaprzepasciłaś swoja sznse.....otórz moja droga sprawa wygląda następująco. Nikt cię nie przyjmie z takim podejściem bo jeśli ktoś przeczyta ,ze chcesz pracowac za frajer to wezma Cię za idiotkę albo ,ze stroisz sobie żarty. Albo stwierdzą ze jestes tak beznadziejna ,ze szok i dlatego chcesz sobie podnieś swoje ambicje aby tylko okazac sonbie i komu kolwiek ze pracujesz...nie wazne ze za darmo:D:D:D Jak ty ukończyłas te studia skoro masz takie debilne myślenie????

Gość sacwcas
Aplikantów notarialnych nie chcieli za darmo już w 2009 r.

Gość dżibutti
praca za darmo jest nielegalna ; już lepiej pisz podania o praktyki (papier dostaniesz w dziekanacie)

po pierwsze nie skończyłam studiów, nie mam jeszcze inżyniera bo u mnie studia inż. trwają 3,5, po drugie ode mnie z roku w biurze projektowym pracuje aż jedna osoba i to aż po znajomości, a jak czytam ogłoszenia i w ogłoszeniach chcą studentów to i tak piszą że owy student ma mieć już doświadczenie hmmm ciekawe gdzie miałby je zdobyć...

w sensie za darmo chodziło mi o to żeby były w formie praktyk dodatkowych i to zaznaczałam. Pisałam że chce dodatkowe praktyki z chęcią dłuższej współpracy i nic ;(

Gość 231231231231
"Nikt cię nie przyjmie z takim podejściem bo jeśli ktoś przeczyta ,ze chcesz pracowac za frajer to wezma Cię za idiotkę albo ,ze stroisz sobie żarty." cala polska metnalnosc... LOL za granica wolontariat jest ceniony, a tutaj kazdy tylko mysli o kasie