Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna brudasa...

Facet - brudas... jak z takim żyć ?

Polecane posty

Gość dziewczyna brudasa...

Kiedy z nim zamieszkałam widze jaki jest naprawde... rzadko sie myje, co drugi trzeci dzien, twierdzi ze ma prace siedzacą i sie nie poci a ja czuje, ze smierdzi. W mieszkaniu burdel, wszedzie kubki po kawie, herbacie, ubrania rozwalone, dzis znalazlam koszulke za komputerem cala w kurzu i ''kotach'', gdy bierze kąpiel wyciera sie wszystkimi recznikami, rzuca na pralke i sobie wychodzi z domu :/ Mozna by tak w kolko pisac ... mam juz dosc, olalam to i nie sprzatam po nim, to w koncu jego mieszkanie... Siedze sobie w syfie, w kuchni pelno niepozmywane, bedzie lezalo z tydzien

Gość naucz go porzadku
albo odejdź

Gość yhyyyyy
Do pralki go wrzuć z całym jego majdanem na trzy godziny ,później powieś na strychu niech wyschnie:D

Gość yhyyyyy
Do pralki go wrzuć z całym jego majdanem na trzy godziny ,później powieś na strychu niech wyschnie:D

Gość internetowy poeta
yhyyyyy - dobre hahaha. @ autorko - szczerze nie wyobrazam soebi jak mozna w takim chlewie mieszkac. Ja co prawda "kolekcjonuje kubki" ale reszta tego majdanu to dla mnie czysta abstrakcja. Kto ma nieporzadek w domu ma nieporzadek w glowie i zyciu. Jak ma 12 lat to go zmienisz jak wiecej niz 18 to niestety, albo rzucaj albo sie przyzwyczajaj do bycia sprzataczka :D

Gość chyba rzygnę
jakbym o swoim byłym czytała, niby z zewnątrz taki czyścioszek, a jedyne co robi to zęby szoruje 3 razy dziennie po 20 minut :D prysznic czy wanna to dla niego rzecz ostateczna przed jakimś większym wyjściem, paznokci nie obcina i wiecznie mnie drapie nogami albo rękami, uszu nie myje, włosy to przypadkiem w trakcie tych epizodów spotkań z wanną ale już nie wytrzymałam jak w moim łóżku spał na golasa a ja następnego dnia prawie się położyłam na prześcieradle ozdobionym małymi brązowymi nartami i smrodem jak ze sracza. wypierdoliłam z domu śmierdziela i mam spokój 🖐️

Gość 3458937852
:D

Gość chyba rzygnę
trochę mi się czasy popierdzieliły w tym tekście :D wszystko miało być w czasie przeszłym, ale to chyba za świeże jest dla mnie :D