Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ifigifufjfufu

skąd bierze się teraz ta siła kobiet ze one wymagają a faceci się dostosowują?

Polecane posty

Gość ifigifufjfufu

Zauważyłem że teraz tylko kobiety wymagaja a to facet ma tak i tak wyglądać a to ma dużo zarabiać a to być dobry w łóżku a one tylko "oczekują, wymagają i testują". Natomiast kolesie w dzisiejszych czasach tylko biadola że nie są w stanie sprostać Tym wymaganiom. Dlaczego obecnie faceci przestali stawiać wymagania kobietom?

Gość Upiorny .
Upiorne to, ale może przez lenistwo, a może przez miłoś. A może tak wspaniałe są, że już nic więcej upiornego nam nie trzeba? Więc, myk, myk...

Gość max i ruby
bo czasy pana i wladcy sie juz skonczyly, wraz z odejsciem modelu patriarchalnego, teraz kobiety potrafia same na siebie zarobic a skoro nie sa na niczyim utrzymaniu to moga miec wymagania chyba nie?

Gość internetowy poeta
powodzeni z tymi wymaganiami. Bo moich wymagan na razi e zadna nie spelnila. Wiec na chooj mi darmozjad ktory tylko mamrocze nad uchem ??kolo 30to juz stara dupa z kompleksami. dla mnei kobiety moga nie istaniec. Cipe do ruchania moge miec eksluzywna co dizne inna bo mnie stac. Tazke powodzenia stare lampucery:DD:D:DD:D:DD

Gość dżibutti
one może i mają wymagania, ale życie brutalnie się z nimi obchodzi- w średnim wieku biorą co popadnie (lub kupują kota), plując sobie w brodę, że nie dały szansy komuś fajnemu w przeszłości, bo nie spełniał jakiegoś tam bzdurnego wymagania.

Gość a!
Lubię jak wymagają. Są wspaniałe. A za posłuszeństwo obiad i takie tam:-D Z kim mi będzie lepiej?;-)

Gość Siq
Ja się zgadzam z tym, że kobiety mocno wymagają tylko. Mimo, że sama jestem kobietą. Mówię na bazie własnego przykładu, jak po kłótni z kochankiem, chłopakiem koleżanki mi powtarzały "nie pisz do niego" - "nie odzywaj się" - "jak kocha to przyjdzie do Ciebie itp."... Ja napisałam pierwsza, wyciągnęłam rękę i nie żałuję. One by tylko czekały aż facet będzie całował stopki.