Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vm ndmv

nienawidze swojego zycia;( nic nie umiem w nim zmienic

Polecane posty

Gość vm ndmv

;(

Gość erugcjko
A co dokladniej Ci nie pasuje?

Gość vm ndmv
jestem gruba nie umiem schudnac mam slaby charakter, jestem leniwa i glupia podejrzewam ze mam niskie IQ typowa humanistka uroda tez specjalnie nie grzesze nie mam pracy bo nikt mnie nie chce zatrudnic

Gość katarina1155
jak byś tak naprawde nienawidziła swojego życia to byś coś zmieniła

Gość erugcjko
Podejzewam, ze jesli wzielabys sie za swoj wyglad to byloby lepiej. Zacznij biegac. Odzywiaj sie zdrowo.. owoce, duzo napojow, ciemne pieczywo, jogurty itp. Np. Na facebooku sa rozne fanpage dotyczace odchudzania. Jesli masz konto na ttym portalu mozesz skorzystac. Cwicz w domu, chodz na fitness, tance itp. A co do pracy to juz nie bardzo poradze. Trzymaj sie. Przejdzie Ci, masz pewnie chwiloweg dola :D 👋

Gość vm ndmv
od 2 dni pije cale dnie wode po kilka litrow zeby nie jesc za duzo od jutra zaczne spacery chociaz bo na bieganie jestem za ciezka nie chce zniszczyc sobie stawow

Gość vm ndmv
tego chwilowego dola to mam juz od 2 lat:o czuje sie beznadziejnie nic nie umiem dobrze zrobic niedlugo stuknie mi 30 stka

Gość erugcjko
Super, widze ze sie wzielas za siebie :D Moze sproboj nording walkingu ( to takie chodzenie z kijkami) Mysle, ze skoro nie chcesz biegac tez bedzie dobre. Mozne znajdziesz jakas kolezanke, razem bedzie razniej :D powodzenia, i oby tak dalej!