Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtrgrgregre

najgłupsze słowa na tym forum:

Polecane posty

Gość gtrgrgregre

przytulanko (sex) serduszkowanie (sex) żołnierzyki (plemniki) brzusio owulka i tak można wyliczać bez końca, chrzanicie jakbyście miały z garem albo jesteście upośledzone umysłowo. ps. NIE, NIE JESTEM BEZPŁODNA!!!

Gość hehhhe
Nic nie przebije "fasolki" i "zafasolkowania". Ostatnio trochę tego mniej, ale były momenty, że miałam wrażenie, że czytam forum ogrodnicze :/

Gość a ty autorko
po c h u j zakładasz setny temat o tym samym?

Gość myślicie że starsi ludzie albo
ciężarówka (ciężarna) bzykanko (seks) sex (seks) dwupak (ciąża) rozpakowanie (poród) fasolinka (płód) @ (menstruacja) tempka (temperatura) cycuś (pierś) mój (mąż/partner) mleczko (pokarm)

mlesio (mleko/pokarm)

Gość lolitka w
ojej, Twoje dziecko pije sok przecierowy, szooook

pampki (pieluchy jednorazowe niezależnie od marki) baby i gluty (wydzielina z nosa) chrosty (wysypka) pipka (krocze) pyrtuś (siusiak)

Gość ja pieprze----
i oczywiscie:IDZ DO ROBOTY:D widzialy galy co braly ja zarabiam 10 tys,maz 20 tys. jezdze nowym mercedesem. soczki,deserki,jabluszka parowki to syf,zniszczysz dziecku nerki i watrobe.

to ja sobie chyba zrobie liste, czego mi mowic nie wolno, zeby nie uzywac glupich slow. kazdy przeciez uwywa roznych zwrotow i co to niby znaczy, ze sa glupie?? ja na pampersy mowie pampersiaki, jak bylam w ciazy, to mowilam, ze jestem w dwupaku i czekam na rozladunek. a slowa patologia uzywam w naszym pieknym kraju wyjatkowo czesto.

Dziunia - ale używaj ile chcesz, chodziło mi o to, że ktoś napisze że ma 4 dzieci - patologia, daje dziecku słodzone soczki - patologia i tak dalej i tak dalej. p.s. ja też mowilam czasem że jestem w dwupaku i mam gdzieś czy to kogoś raziło ;-)

o tak! są jeszcze nadużywane słowa: patologia żal prowo/provo (prowokacja) tępa dzida staraczki (panie starające się o ciążę) słoiczki (żywność niemowlęca w słoikach) mm (mleko modyfikowane) czołg (wózek głęboko-spacerowy) masakra porażka wiocha tragedia dno przypał siara biedra (dyskont spożywczy biedronka) nosidełko (fotelik samochodowy, który nosidełkiem nie jest, bo nosidełko to jest zakładane na ramiona i służy noszeniu dziecka na brzuchu) rota (rotawirusy) dojarka (laktator) jogurciki (jogurty) dziecioroby benefity (zasiłki z uk) socjal (opieka socjalna w uk) niunia (córka) nikolka/nadusia/oliwka/wikusia/pola (imiona "niuń") :o (ps pampersy to są pieluchy marki pampers, a nie wszystkie jednorazówki. ludzie piszą np "używamy pampersów dada", co jest bez sensu, no ale... dużo tu wypowiedzi bez sensu. tęgie głowy tu zresztą nie siedzą.)

Gość Kakalalala
A co z najglupszymi tematami na forum - czy moge jesc parowki w ciazy - jaki jogurt dla 8m dziecka - jakie buty dla 3 latka - jak mam dzis ubrac dziecko - czy mam sie zdecydowac na dziecko - czy jestem w ciazy - moje dziecko ma katar czy moze wyjsc na dwor Nie mowiac ,ze duza czesc tematow to Prowo (tego nie rozumiem komus naprawde musi sie nudzic :) )

Gość O tak! Zapomnieliście o
najgłupszych tematach: - jak ubrać dziecko? /po raz setny/ - czy mogę być w ciąży? /bo wszystkie jesteśmy owulacyjnymi wróżkami/ - czy mogę jeść mięso z grilla w ciąży? - moje dziecko ma katar z płaczu, czy może mieć wstrząs mózgu? - czy podoba wam się moja cipa? /no tak, bo tu wszystkie tylko tym się interesują/ - mąż mnie zdradził z nianią i koleżanką z pracy, czy puścić go w delegacje?

Gość najgłubsze na forum to jesteśc
ie WY bo musicie tu spędzać całe dnie tygodnie miesiące i lata skoro tak wszystko zapamiętujecie świetnie - tematy słowa itp. Jestem tutaj raz na ruski rok pośmiać się z takich idiotek jak WY właśnie co to nie mają swojego życia tylko szperają na kafeterii w poszukiwaniu nowej sensacji słownej - żałosne krowy rozpłodowe

Gość jogurt z otrębami
no takie rzeczy to tylko w Erze:D i na Kafe:P dodam jeszcze: - chała - o bozsz... - staraczki - majowki/ czerwcowki itp

Gość vince......
Ja zauważyłam że najczęściej używane słowo na forum to frustracja, sfrustowana/ny

Gość poqafasza
jak uzywaja slowa "frustracja" to jeszcze pol biedy. Gorzej, ze pisza "flustracja" :D No i nieznajomosc znaczenia slowa "bynajmniej" :D

Gość Tgaaajaa
I nazywanie narzYczonym aktualnego partnera.

chyba raczej bardziej spostrzegawcze :D przykro mi, że nie masz tej umiejętności. z taką piorunującą percepcją zapewne trudno jest ci się odnaleźć na rynku pracy. :D atak najlepszą formą obrony - znasz to powiedzenie? rzucasz się tak rozjuszona, bo czujesz że temat jest między innymi o tobie? twój język i tematy? wiedziałam! :D

post był do laski podpisanej jako "najgłubsze" przez B. :D

o tak! nieznajomość słowa "bynajmniej" i jeszcze "aby" też drażni

Gość Zona po przejsciach
mnie nie tylko na forum, ale i w codziennych kontaktach z roznymi osobami drazni "oj tam, oj tam" i "rozkminiam".

Gość sama podaje dziecku bebilon3
Najbardziej denerwuje mnie " NA KRUTKI RĘKAW !!!!!! kur...dę co to znaczy ubrałam NA krutki rękaw... :/ NAUCZCIE SIĘ PISAĆ !!!!!!

Gość zdecydowanie:!!!!
frustratka bezpłodna szmata najczęściej jak ktoś skrytykuje tylko dzieci

Gość czemu sie nie wyswietlaja
posty????

Gość ffffeeee
wkurza mnie jak ktoś uważa że bynajmniej to to samo co przynajmniej!!!

Gość nie wiem czy mma racjee
jeszcze TŻ małż

Gość xcsc
cxcx