Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stechlizna !!!

Jak usunac zapach stechlizny z wozka dla dziecka???

Polecane posty

Gość stechlizna !!!

Kupilam wozek dla dziecka uzywany i niestety bardzo smierdzi stechlizna. Wkladke wyciagana pralam juz 2 razy a reszte czyscilam szczoteczka niestety zapach jest nadal silny. Jak go wywabic ???

Gość amatorka koneserstwa
spróbuj wyprac jeszcze raz z dodatkiem paru lyzeczek sody oczyszczonej

to czego się nie da wyprać umyj z dodatkiem citroseptu (apteka). zrobiłam tak kiedyś z namiotem i pomogło. tylko nie mam pewności w jakim stopniu powinnaś rozcieńczyć, choć z drugiej strony jak postoi i wywietrzeje to i tak to chyba nie szkodzi dziecku

Gość stechlizna !!!
a moze jeszcze jakies sposoby ?

Gość stechlizna !!!
a co myslicie o occie z woda ? tylko obawiam sie ze jak ten zapach octu pomiesza sie z stechlizna to bedzie jeszcze gorzej...

Gość amatorka koneserstwa
a w necie radzą aby wyprać z kilkoma kroplami olejku sosnowego

Gość do stechlizny
A może najpierw spróbuj wywietrzyc kilka dni na mocnym słońcu,a dopiero potem wyprać?

Gość kafeterianka1985555555
ja bym całość posypała grubo sodą oczyszczoną i zostawiła tak co najmniej na całą noc. Soda wchłania niemiłe zapachy. Albo zamiast sody użyj kawy, zasyp wszystko zostaw na kilkanaście godzin a później dopiero całość wyprać i gotowe. To na bank pomoże

Gość gość
Ten zapach to są grzyby rozwijające się w materiale. Tez mam ten problem , dostałam wózek który był w piwnicy i tez śmierdzi stęchlizną, więc trzeba jakoś zdezynfekować to co tam siedzi....może alkoholem ????

Gość jureczka
dobrym rozwiązaniem na pewno będzie neutralizator zapachu, w przypadku zapachu stęchlizny doskonale się sprawdza ONA Pro www.neutralizatoryzapachu.pl/ - nie jest to drogi środek a pozbędziesz się na dobre stęchlizny

Gość gość
Upralam wózek dziecka na myjni samochodowej. Wyprał się super tylko teraz wózek brzydko pachnie czym mogę zwalczyć zapach????