Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczonazakochanazamyślona

w co się ubrać na rozbieraną randkę?pomocy:)

Polecane posty

Dziś wieczorem mam randkę z facetem. Zaprosił mnie do siebie na kolację. Mimo to że będzie to dopiero nasze 3 spotkanie, jest między nami niesamowita chemia, nie sądziłam ze w ogóle jest to możliwe-tak grom z jasnego nieba i obawiam się że już dziś nie damy rady trzymać emocji na wodzy. Mam 21 lat on jest o 10 lat starszy. Będzie to moj pierwszy raz i za bardzo nie wiem jak się ubrać? Sukienka-czarna, czerwona?A może coś innego? Czarna bielizna-body czy biustonosz i stringi?Chciałabym wyglądać ponętnie ale z klasą. Poradźcie proszę

Gość okiem kobiety :)
koronkowa bielizna, moga byc koronkowe szorty + koronkowy biustonosz w tym samym kolorze.. nie zakladaj body bo facet bedzie mial problem z jego zdjeciem :P do tego fajna sukieneczka ponczochy i szpilki :) zycze udanej zabawy

A co do sukienki jeszcze-nakładać do niej rajstopy cieniutkie czy nie? Nie mam opalonych nóg i wydaje mi się,że pierwsze wrażenie wizualne byłoby lepsze gdybym była w rajstopach...

a nie masz pończoch samonosnych? sa o wiele bardziej seksi niz rajstopy

Gość retrt
boze 21 lat i pierwszy raz ... musisz byc paszkwilem,skoro chcesz sie bzykac na 3 randce, to sawiadczy o tym,ze nie ejstes dziewica 'bo sie szanujesz' tylko nikt cie nie chcial wyruchac :D

retrt odwal się od dziewczyny. może wcześniej autorka nie spotkała faceta, którego uznała za godnego do rozdziewiczenia jej.

Gość Malwina xD
Infantylne prowo jakiegoś dziadygi po 30-stce :D

To nie jest prowo, miałam wcześniej wiele okazji, miałam też długie związki-jeden 3 letni, drugi półtoraroczny. Za miss świata się nie uważam, ale powodzenie u facetów miałam i mam. Po prostu z nim czuję się...jakbym była w siódmym niebie.

Nie chcę się jak to określiłaś "bzykać" tylko jak już -uprawiać seks. Skąd jesteś,że masz takie słownictwo? :( Nie planuję tego, po prostu wiem, jaka chemia jest między nami i na wszelki wypadek wolę ubrać coś stosowniejszego na tę okazję.

No właśnie tak chcę się ubrać, coś z klasą ale ładnego. Myślę ze klasyczna mała czarna będzie na tę okazję ok,waham się jeszcze nad czerwoną sukienką... nie wiem tylko co z bielizną.

samonosne ponczochy , koronkowa bielizna , mala czarna, szpilki, moze byc na mala czarna czarna skorzana kurtka

Gość MalinowoTruskawkowa
jesli chcesz wygladac z klasa to nie ubieraj nic tandetnego typu spodniczka zaraz za tylek mega wielki dekold wystajaca bedz wcinajaca sie bielizna czy szpilki 12 cm jesli nie potrafisz w nich chodzic postaw na klasyke tak jak juz widzialam we wczesniejszym poscie mala czarna plus koronkowa bielizkna i koniecznie ponczochy samonosne ze szwem do tego delikatna bizuteria i lekki makijaz albo wyrazne usta albo oczy nie przesadz

Gość skąd to przekonanie
że koronka to od razu jest podniecająca . Równie dobrze można ubrać figi babci stefci .

Gość jak jest taka
jak to mowisz chemia to ten facet ma w nosie jak sie ubierzesz jestes wazniejsza Ty dla niego nie ubior,poza tym i tak wszystko zrzucisz;-) Rowniez milej zabawy:-)

Gość gtrdr
gacie po tacie i babcine majty

Gość jak jest taka
mbi

Gość dsdss
przebież sie w strój kameleona