Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lila887

tragedia z kolorem polozonym przez fryzjera

Polecane posty

witam, otoz poszlam do fryzjera na malowanie odrostow. Fryzjer najpierw uzyl bilicza ( rozjasniacza) no i wygladalam jak lady gaga, potem w panice polozyl toner i wyszlo jak wyszlo. wrocic tam nie ma co bo to banda oszystow i amatorow. caly czas twierdza ze tak sie robi i zaprzeczaja wszystkiemu. mialam taki ladny zimny blond a teraz mam jakas kupe na glowie. moje pytanie co moge zrobic? przyciemnic najpierw i polozyc pasemka na cala dlugocs? czy mi wlosy po tym nie wypadna? przypominam ze byly nie wiadomo po co rozjasnione do bialosci. prosze o jakies profesjonalne porady. dziekuje jeszcze dodam ze oczywiscie wolalabym blond ale po tym calym rozjasnianiu i tonerze to nie wiem czy mozna.

Gość beataaaaA
proponuje poradzic sie dziewczyny ktora prowadzi blog -wbij w google KOKARDKA MYSI. niejedne wlosy uratowala :)

Gość zalecam ci......
no to skor miałas juz rozjasnione do białosci to daczego nie połozyl c na to jakiejs farbki blond ??? to czego ty w ogole oczekiwałas od fryzjera ??? z czym tam poszłas ?

no jak to po co odrosty pofarbowac, a farby nie polozyl bo najwyrazniej to niekompetentny idiota. niemowiac juz o skorze krora mi spalil tym rozjasniaczem :/ dzieki sprawdze tego bloga

Gość kiedyś...BG teraz BP
mozesz jeszcze popytac na Blog Bunny

Gość po osi czasu
nie na temt moze ale wlasnie chialam sobie rozjasnic odrosty pianka i.... sie nie rozjasnily :(, mimo wszystko nie wiem , kiedy moge powtozyc rozjasnianie z farba...