Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aleksandra19

Zaniepokojona, ciąża??

Polecane posty

Cześć dziewczyny, założyłam ten wątek ponieważ podejrzewam że jestem w ciąży. Tak więc spodziewaną miesiączkę miałam mieć 5 dnia każdego miesiąca jednak od dwóch nie pojawiła się ona , a dziś już 9. Dodam , że miesiąc temu zamiast okresu miałam na bieliźnie kilka kropelek krwi i to wsio :( Objawy jakie u mnie występują to ból piersi , brak okresu, zaostrzony apetyt - jadłabym i jadła.. Dodam że mam silne zawroty głowy przy czym mdłości gdy podnoszę się z łóżka , wymioty przez te 2 miesiące wystąpiły u mnie 2x. w razie gdyby było to potrzebne , mam 19 lat. Zrobiłabym test, ale chcę poczekać do wizyty ginekologicznej która ma być za tydzień, a Wy co sądzicie ?? :(

Gość kafeteria_nka
zrób test, moim zdaniem jesteś w ciąży

Gość fusyu758
ja nie mialam odrazu okresu . a test wyszedl pozytywny jesli jestes to test napewno bd pozytywny a jaki ci wyszedl?? mozesz byc w ciazy skoro taki okres mialas maly a teraz nic.

Gość kljuyrw
w ogóle się nie przejmuj, na pewno nie jesteś w ciąży

Gość zuzka1151
hej, zrób test, po takim czasie powinien być już wiarygodny wynik, rozwiejesz wątpliwości przynajmniej

Niedługo wybiorę się po test, ale wciąż zastanawiają mnie te zawroty głowy :/ Często gdy wstaję z łóżka ledwo trzymam się na nogach , bo całe mieszkanie wiruje a nogi mam jak z waty . Eh, ale na żadnym forum nie mogę znaleźć porównania tego objawu z ciążą . Może wiecie coś na ten temat ?? :( I dziękuję za odpowiedzi , utwierdziliście mnie w przekonaniu że test jest niezbędny.