Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dampfkraftwagen

Co sądzić o tej kobiecie?

Polecane posty

Parenaście miesięcy temu miałem taką sytuację, że pewna kasjerka dawała mi niewerbalne znaki. Uśmiechała się kiedy płaciłem, muskała mi dłoń, kiedy wydawała mi resztę. Potem z niewyjaśnionych mi przyczyn ewidentnie zaczęła się mnie obawiać. Niby odstawiłem sytuację, ale ostatnio znowu robiłem tam zakupy, a ona odwróciła głowę o 180 stopni i się gapiła na mnie, jakbym jej zabił ojca i matkę. Co o niej sądzić? Czy ona jest niezrównoważona psychicznie? Dodam, że jej stosunek do mnie się zmienił na negatywny, po tym, jak tu pisałem o niej. Czy to mogło wycieknąć? Dodam jeszcze, że raz zdarzyło mi się podać jej rysopis...

Gość znowu Ty!!!!!!!!!! nie wierzę
po prostu nie wierzę, że znowu tutaj piszesz....

no włąśnie - nie było Cię trochę, ale pomysl czemu ta dziewczyna stała się taka, może ma koleżankę przesiadująca na Kafe, która powiazała fakty i jej uprzejmie pokazała tamten temat, ten tez pokażę, lepiej się już w jej sklepie nie pokazuj!

Jak w temacie. Robiłem zakupy, a ona uśmiechała się do mnie i muskała mi rękę przy wydawaniu drobnych.Potem ja założyłem temat na kafe, że kobieta chyba mnie podrywa, a zaraz po tym ona zaczęła się mnie bać i unikać... Co o tym myśleć?

Gdybyś nie ściemniała, to wiedziałabyś jaki top sklep. Pamiętaj, że ściema ma krótkie nogi. Dobra to tyle. Idę do arbajtu.

Gość edgrtfg
odwrocila sie od ciebie bo ona cie podrywa a ty nic nie dzialasz

Gdybyś nie ściemniała, to wiedziałabyś jaki top sklep. a czy jak gdziekolwiek napisałam, że nie wiem jaki to sklep? Jak Ty chcesz kogoś poznać, poderwać jak nawet nie jesteś osobą myśląca logicznie:D gdybyś mnie pytał, a ja bym napisała błedną nazwę sklepu to rozumiem, ale ni z gruchy ni z pietruchy piszesz, że gdyby to nie była ściema wiedziałabym jaki to sklep:D co za koleś:O

Nigdzie nie pisałem, że chcę kogoś poznać, czy poderwać. Czytaj ze zrozumieniem. Gdybyś nie ściemniała, byś podała nazwę sklepu, aby mi to udowodnić...

Gość wole sie ze stydu nie przyznac
w jakim regionie? czy moze poludniowo-zachodnim?

Tutaj region nie ma żadnego znaczenia. Prosiłem o konkretną odpowiedź, jakin to może mieć wpływ z moją osobą...

Gość h8kkkk
o[o[

Gość dfvgerfv
Patrzyła się bo psita jesteś. Chciała się pobzykać a tu nici bo się psitka trafiła. Więc teraz Cię ogląda jak zjawisko, takiego dziwoląga...

dfvgerfv nie wiesz jak wyglądam, więc skąd możesz wiedzieć, czego mogła ode mnie oczekiwać? Poza tym jestem skłonny ku tezie, że źle coś odczytałem...