Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loss paradios

rodzice kontra brat

Polecane posty

Gość loss paradios

moi rodzice kupili mojemu bratu mieszkanie poki co jest ono mojego ojca (bo wziął cżęść kredytu na siebie) ale mój brat w nim mieszka a ojciec spłaca kredyt.Mój brat jest alkoholikiem ,póki co pracuje ale podejrzewam że niedługo wpadnie w pracy u i go wyrzuca ,zarabia jakieś 3,5tys jako pracownik fizyczny. Ostatnio rozstał sie z żoną która zdradzał z dziwkami z agencji towarzyskich,bił,zaniedbywał ją i dziecko itp.Moi rodzice oczywiście stwierdzili że tak będzie lepiej są przeciwko synowej ...nie nawidzą jej a braciszek jest ich idealnym dzieckiem. Moj tata jest na emeryturze ma 3100zl ,mama pracuje jako sprzątaczka za 1200zl .Mój ojciec 50 lat siedzi w domu zamiast gotować kupuje gotowe jedzenie ,nie posprząta ..mniejsza o to do pracy też mu się nie chce iść.Mój ojciec jest znany z chomikowania pieęniedzy więc oszczedząja głównie na jedzeniu.Moja mama mi się ostatnio żalila ,że źle się czuję ma niedobór witamin.. ale nie stać ją żeby jeść zdrowe posiłki... to ja się pytam czemu temu debilowi splacaja kredyt ?oczywiście zostalam skrytykowana że to nie moja sprawa... ale dla mnie to jest chore utrzymywać pijaka tylko latego że to jest ich syn.Mi żadnych pieniedzy nie dają ale ja nawet nie oczekuje.Co o tym myslicie?

Gość loss paradios
zaczynam sie zastanwiać może to ja mam mamie kupować jedzenie :-/