Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna13

pigulki a regularnosc?

Polecane posty

Biore pigulki Bonadea czuje sie przy nich w miare dobrze...Nie przytylam... hmmm... powiedzcie mi Czy regularnosc brania jest wazna ....Dam przyklad biore dziennie ale raz rano raz wieczorem... Co to moze spowodowac?Czy ma to wplyw na zabezpieczenie?Czy raczej powinno sie co do godziny wziasc

Jeśli bierzesz z przerwą dłuższą niż 12 godzin to owszem szansa jest wieksza. Nie lepiej brać zawsze rano albo zawsze wieczorem?

Ciezko...Z praca mam roznie... Jak pracuje na rano przyjezdzam biore ok 16...jak mam dzien wolnego wole wziasc szybciej bo zapomne bo mam dzien wolnego i inne mysli...Pierwsza pigulke wzielampamietam o 21 i strasznie mnie pobudzila... jeszcz na poczatku plamilam wiec probowalam ronymi godzinami to wyregulowac 1 tydzien bralam tak drugi inaczej...a jak mam na popoludnie to biore rano...2 x zdazylo mi sie zapomiec... Wczoraj wzielam o 23 dzis o 11

a w torebce nie chce nosic bo nie zawsze mam dostep do napoju

To powinnaś rozważyć , czy to na pewno odpowiednia forma antykoncepcji dla Ciebie. Jeśli tak bierzesz i do tego zapominasz to możesz zajść w ciążę. Pomyślałabym raczej o plastrach albo o krązku.

Hmm, a nie potrafisz przełknąć tej tabletki bez napoju? Taka jest duża??? Ja mam blister zawsze w torebce. Zawsze przyjmuje tabletkę o między godziną 21:00 a 21:30. Tobie też tak radzę, chyba, że chcesz założyć wątek: "jem tabletki anty jak cukierki, czy mogę być w ciąży????"