Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja1990

Powiesila Sie ! Nie Daje rady

Polecane posty

Gość Maja1990

Moja kochana Siostrzyczka powiesila sie dlaczego Ona ... Miala zaledwie 19 lat ... A wiecie co jest najgorsze ze nikt nie wie przez co dlaczego. tak bardzo mi jej brakuje ... Kur wa Jaki ten swiat jest Okrutny ....

Gość moonlight drive
A nie zauważyliście Ty lub rodzina czegoś dziwnego w jej zachowaniu? Musiała mieć jakiś problem i nie miała z kim porozmawiać kto by jej dodał otuchy i doradził co robić. Współczuje Ci bardzo. Ja jeszcze do tej pory nie straciłam nikogo tak bliskiego, ale wyobrażam sobie, jak strasznie musisz się czuć.

Gość werciokiertcio
A u mie powiesil sie znajomy. Prowadze firme, z jego uslug korzystalam codziennie - był kurierem -pogodny, lubiacy swa prace chlopak. Wiele razy bylismy razem w barze. W majowke sie powiesil. Gdy sie o tym dowiedzialam bylam w szoku :(

Gość ttiii
skąd wiesz ,ze ten kurier nie był hazardzistą i miał długi ?

moja znajoma też się niedawno powiesiła. później wyszło, że ma mnóstwo niespłaconych kredytów, ale nikt nie wie na co ona wydała te pieniądze, pewnie już się nigdy nie dowiemy :(

Gość wahwahwah
mój chłopak miał trzy próby samobójcze.

Gość Maja1990
ale czemu ? zyje nadal twoj facet ? ;/ to taka trudna sytuacja ;/

Gość Anna20plus
Może coś złego stało się bezpośrednio przed jej śmiercią.

Gość Grzegorzek
To jest właśnie selekcja naturalna. Najsłabsze, także psychicznie jednostki sa eliminowane, bądź eliminują się same. Z punktu widzenia przyrody, dobrze się stało.

Gość XXXXXXcm
_ chciałbym mieć żonę i dzieci, mówi się że kobietom jest trudniej a ja nigdzie nie mogę trafić na mój ideał choć nie szukam superlalki jak moi koledzy z pracy. Mój ideał kobiety:spokojna, szepczący głos, długie kasztanowe włosy, szare oczy, okulary, jasna karnacja, pieprzyki, waga i wzrost wyglad bez znaczenia. Ubiór - lubię długie powiewne spódnice, sukienki w kwiaty, buty z prawdziwej skóry i bez obcasów. Dodatkowo bardzo ważne jest żeby lubiła dzici - chciałbym mieć troje i żeby była skłonna pozostać z nimi w domu dopóki nie skończą 3 lat, żeby umiała gotować i piec - gołąbki, łazanki, stefankę i napoleonkę lubię najbardziej, żeby lubiła kwiaty i duzo ich hodowała w domu i na balkonie. Sam ze swojej strony chciałbym dać wszystko co zdołam. Czy to za duzo wymagań? Bo dotychczas nie trafiłem na taką dziewczynę:(