Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama____martiaca__się

czy to ząbkowanie??? Prosze, wejdźcie

Polecane posty

moja córka ma 8,5 miesiąca. Od dwóch dni ma takie objawy: -nie chce pic mleka (obiadki i deserki wmiarę normalnie je, ale też gorzej niz wczesniej) -płacze ciągle, jest bardzo rozdrażniona. Np. smieje sie i za chwile nagle zaczyna plakac -w nocy budzi sie co godzine z placzem -lekko podwyzszona temperatura Córka ma juz dwa dolne zęby, ale one "wyszly" zupelnie bezobjawowo więc nie wiem czy to ząbkowanie. Dodam tylko, że dziąsełka ma twarde, brzuch jej nie boli raczej, jest miekki. czy to ząbkowanie?

jeszce dodam, że córka nie chce też pic, a zawsze lubila bardzo duzo pic. Własnie przed chcwilą zauważyłam, że ma jakby lekko żółta cerę. mąż twierdzi, że nie, ale mnie się wydaje ona żółta strasznie się martwię :(

Gość aneczkal....
Przez inernet niestety nikt Ci doagnozy nie postawi :( Z opisu jak najbardziej moze to być ząbkowanie. Objawy idealne. Ale z tą żółcią...nie wiem. A nie wydaje Ci się? Moze w takim razie warto skonsultować to z lekarzem?

dziekuję za odpowiedź mam nadzieję, że to tylko ząbkowanie. Jessli chodzi o kolor to mąz też twierdzi, że mi sie wydaje. Boże już wariuję chyba