Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tarragona

Jaka koszula do ślubu

Polecane posty

Gość tarragona

Witam mam dość duży kłopot z doborem koszuli dla przyszłego męża. Moja sukienka jest w kolorze wanilii do tego będę mieć bukiet ze słoneczników. Jaką koszulę dobrać do tego zestawu? Czy musi być bezwzględnie biała?

Gość tylko nie białaaa
Biała na pewno nie, lepiej odcienie ecru, bo faktycznie suknia będzie wyglądała na zażółkniętą. Spróbucie znaleźć podobny kolor do koloru Twojej sukienki

Gość jolinne
ja mam suknie ecru i pani w sklepie doradzila jednak białą koszule bo jesli bylaby pod kolor sukienki to pan mlody wygladalby jakby zalozyl jakas stara koszule

Gość gość
Ale rozumowanie. Sugeruję napisać na zaproszeniach ślubnych "Panowie proszeni o założenie koszul ecru, bo inaczej suknia Panny Młodej będzie wyglądać na brudną". Ojca i teścia też ubierzcie w koszulę ecru. Obrusy nie mogą być białe, muszą być ecru, bo suknia też wyjdzie brudna. Pokrycia na stoły też. Aha, ściany też trzeba przemalować na biało, bo przecież na ich tle suknia będzie "brudna". No i w żadnym wypadu białych kwiatów! Kwiaty muszą być ciemne, bo inaczej suknia wyjdzie na brudną. I ministrantom w kościele każcie założyć alby w kolorze ecru. Obrusy i wszelkia białe elementy z ołtarza każcie zdjąć. Wstęgi na bukietach od gości też nie mogą być białe!!!! Śmierć białemu kolorowi, bo inaczej moja suknia ecru będzie bruuuudnaaaaaaAAAAAA!!

Gość gość
Nie no nie przesadzajmy!! Bo już ktoś tu wyżej w paranoję wpada. Chodzi o to, że z panem młodym chyba się jest non stop, i do tego zdjęcia przecież się robi i wtedy suknia będzie sprawiała takie wrażenie. Uwierz, że kolor ścian nie ma tutaj nic do rzeczy :D a co do koloru ivory to myślę, że to dobry pomysł. To jest takie między bielą a wanilią

Gość Linda E.
biala, z dziurka na wysokosci przyrodzenia :classic_cool:

Gość Linda E.
biala, z dziurka na wysokosci przyrodzenia :classic_cool: