Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna-za-młoda---

eks okazał się dziwny...?

Polecane posty

Gość panna-za-młoda---

Miałam chłopaka, fajnie było, on zerwał(nadal nie wiem dlaczego) i teraz się nie widujemy. Dzieli nas tylko kilka ulic, więc czasem się zdarza. Chciałam utrzymać koleżeńską po tym wszystkim znajomość, ale jak go kilka razy zapraszałam na spotkania, on najpierw się zgadzał, a dzień czy kilka dni przed już miał inne zdanie. Gdy jakiś czas temu zepsuł mi się samochód, zadzwoniłam po niego, on tylko spytał kiedy i o której i wpadł je naprawić. jedyne co mi się wydaje dziwne to to, że unikał mojego spojrzenia. Wy też tak miałyście, że facet po zerwaniu nie mógł przez długi czas na was spojrzeć? Jak go znowu poprosiłam o pomoc, przybiegł jak na skrzydłach, ale i tak na mnie nie spojrzał:( On, zerwał i pewnie miał jakiś logiczny powód, którego nie usłyszałam:( Nadal nie wiem, co było przyczyną, a to horror!

Gość skorumpowany
Może dowiedział się od "usłużnej" osoby czegoś nieciekawego o tobie. Może "ukryty" twój przyjaciel obiecał mu porachować kości. Może twoja "najlepsza" przyjaciółka ma na niego ochotę. Najprościej spotkać się bez zbędnych zapowiedzi i zapytać wprost. O CO CHODZI. Pytasz nas. A my wiemy tyle samo co ty. Zresztą może idź do wróżki jak wolisz na okrągło zamiast wprost. Cyganka prawdę c i powie. Cyganka nigdy nie skłamie. Połóż dobra pani pieniążek a powiem ci co zechcesz. Połóż złociutka banknoty, a powiem ci to co ci się spodoba

Gość flakiwoleju
wakacje sie zblizaja podstawowka atakuje

Gość panna-za-młoda---
spotkaliśmy się przypadkiem a z moimi znajomymi go nie zapoznawałam. jedyne co mnie w tym wszystkim ciekawi to jego zachowanie. Gdyby nie chciał mnie więcej widzieć, rozumiem. Jakby nadal chciał mnie często oglądać, ok. Ale to? Z jednej strony nie znam cię, a z drugiej czekaj zaraz ci pomogę? Ostatnio z nim nie spędzam czasu, bo bym szalała. Wolę się trzymać z dala od takich wariatów.