Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość florecita

Czy tacy mezczyzni istnieja naprawde???

Polecane posty

Gość florecita

Poznalam Go przez internet jest inny od wszytskich ktorych znalam.Potrafi sluchac rozmawiac .Jest wyrozumialy daje mi dobre rady, w kobietach nie interesuje Go tylko wyglad ma inne znaczenie piekna Jednym slowem ideal .Czy moze to fikcja bajeruje mnie w taki sposob zeby zaciagnac do lozka? .Sama nie wiem co o ty myslec.Nie poznalam nigdy takiego mezczyzny ktory ma takie przemyslenia ,poglady na zycie

Gość Ja znam wielu takich
psychopatów

Gość florecita
psychopatow??

Gość dfghjdfghjkjh
sa tacy mezcyzzni ale niestety bardzo rzadko

Gość fifi 123
a ile ma lat? ja poznałam takiego jednego, ideął ciało ideał rozum, wieczny marzyciel, poeta, romantyk i wogole super rozmowa i inteligencja jak ksiąze z białym koniem, ale co do czego to lale barbi ma, wczesniej tez tylko takie, wniosek, że mnie tez chce przeleciec, bo do brzydkich nie należe, wiec urwałam kontakt jak tylko sie o tym dowiedziałam - bajer, to tylko pic na wode a wiadomo że da spokój jak zaliczy. normalne

Gość sdfsesefwfew3w
dfghjdfghjkjh sa tacy mezcyzzni ale niestety bardzo rzadko xxxxxxxxxxx Nie bardzo rzadko są tylko bardzo rzadko takich wybieracie

Gość gosc84
Wychodzi na to, że nawet, gdy będziesz idealny - to ona i tak nie będzie zadowolona. Obłęd.

Gość jopeqki
Babie za przeproszeniem nie dogodzisz! Robisz za dwoch nadgodziny walisz ile sie da co by na wakacje ja zabrac na jaka kostaryke. To zle bo malo czasu dla niej nie bierzesz to zle bo nie ma za co. Robisz romantyczne gesty tos klucha nie robisz tos cham! Przespisz sie z jakas tos ruchacz? nie to prawik! W du...ach sie poprzewracalo!

Gość internetowy poeta
@jopeqki - nie trzeba brac rozkapryszonej idiotki za kobiete i po sprawie.

Gość vfdvfdvdfe
internetowy poeta łatwo mówić jak nie ma innej opcji do wyboru

Gość jakie to krótkowzroczne
A ja myślę, że wogóle go nie znasz. Najpierw spędż z nim trochę czasu i oceń go prawidłowo. Słowem można uwodzić, wytworzyć obraz idelanego partnera, a w realu być kimś innym.

Gość ja powiem
naiwna jesteś jak cholera

Gość Heniu
Internetowy poeta kojarzy mi się z Simonem Molem :) "nie trzeba brac rozkapryszonej idiotki za kobiete" - ta, to popatrz wokoło. Same rozkapryszone dziunie, wszędzie była, wszystko widziała, wyżej sr* niż d*** ma. Facjata na stałe zakrzywiona fochem.