Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biała Podlaska City

Jest tu ktoś z Białej Podlaskiej?

Polecane posty

Gość Biała Podlaska City

Hej, jest tu ktoś? Jak wam się mieszka? Jak wygląda wasze życie? Planujecie tu pozostać czy jednak gdzieś wyjechać? Pytam, bo sporo ludzi wyjechało, a jednak sentyment do tego miasta pozostał. Znam ludzi, którzy mówią, że chcą tu później powrócić?

Gość Biała Podlaska City
eh, tak myślałam

Gość nikogusio?
nie ma nikogo?

Gość anneagre
ja nie jestem, ale mam paru znajomych stamtąd

Gość nie widać postów
nic nie widać

Gość sliwkawkompocie
ja jestem z bialej

Gość sliwkawkompocie
ale niestety juz tam nie mieszkam, przeprowadzilam sie 30 kilometrów dalej. Wolałabym mieszkać jednak w Białej. Co chcesz konkretnie wiedzieć?

Gość Ło kuźwa
ja mieszkam (przymusowo) w tym grajdołku. Nawet nie ma z kim do kina wyjść bo ludzie kasiorki nie mają... :(

Gość sliwkawkompocie
ja nawet jak sie wybiore do kina to seansu nie ma bo za mało chętnych...

Gość Biała Podlaska City
co chce wiedziec? no jakie jest wasze podejscie do tego miasta, czy zamierzacie tu pozostać i załozyc rodzinę? co robicie w wolnym czasie, na jamik osiedlu mieszkacie, tak chcialam zapytac czy jest ktos z mojego miasta ja poki co tu nie mieszkam, a mam jakis taki sentyment do tego miejsca nigdy nie przypuszczalam, ze sie przeprowadzę ktoś napisał, ze tam mieszka "niestety", a ja wam powiem, ze Biala ma jednak swój urok i wbrew pozorom mozna sie tam dobrze zabawic ;)

Gość Biała Podlaska City
a czemu przymusowo tam mieszkasz? bo nie bardzo rozumiem ;)

Gość sliwkawkompocie
Ja niestety musiałam się wyprowadzić - niedaleko wprawdzie ale jednak. Gdybym miała możliwość wyboru - wolałabym mieszkać w Białej. Mieszkałam na Terebelskiej. Co robiłam w wolnym czasie? Chodziłam na kursy językowe: rosyjski, francuski; latem pod parasole - niby banał ale w takim Międzyrzecu np. na skwerku jest tylko kawiarnia z cenami niemal warszawskimi. Ponadto w Białej jest klub rowerowy, są jakieś zorganizowane grupy biegaczy, nordic walking, jest trochę klubów fitness, zajęcia z zumby, pilates itd. Co czwartek są spotkania filowe w kinie - wyświetlane są wtedy ambitniejsze filmy. Owszem do Wawy czy innego większego miasta nie ma porównania ale jednak coś się dzieje i jeśli chcesz - znajdziesz coś dla siebie. Ja mieszkam teraz w okolicach Międzyrzeca i tutaj naprawdę nic się nie dzieje. Jedyna moja rozrywka to czytanie książek, które wypożyczam w miejskiej bibliotece - i wzbudzam tym ogromną sesnację... Ale musisz się liczyć z problemem jeśli chodzi o pracę, chociaż to zależy od Twojego wykształcenia. Ja akurat miałam szczęście pracować w wyuczonym zawodzie.

Gość heja ziomale
jesteście ? 🖐️