Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bimut

jestem w ciazy czy nie?

Polecane posty

Gość bimut

kochałam sie połtora tyg bez zabezpieczenia 3 dni po tym zaczeł mnie bolec sutki dodam ze nigdy mnie nie bolały przy dotykaniu a wczoraj zaczełó mnie kłuc w lewym boku czy moze byc to ciaza

Gość moje3grosze
tak idź kup ciuszki i pogratuluj mamie ze babcia bedzie

Gość bezowa 135
gdzies tu krąży Sylwia wróżka.Jej zapytaj.Jak Cie zacznie kłuć w prawym boku to na 85,9 % bedzie chłopiec !

Gość bimut
prosze o szczere odpowiedzi a nie szydzenie sobie chce byc bardzo w ciaz y

Gość magiczna kula nic nie mówi
jedyne co pokazuje to fakt że po 3 dniach NIE MA ZADNYCH OBJAWÓW CIĄZY!!!!!

Gość nzhfzs
nie jestes - nie mozna miec objawow ciazy 3 dzni po ztosunku sam plemnik wedruje 3 dni a zanim bedzie zagnierzdzenie to po 14 dniach dopiero mozesz miec jakies objawy ale nie po 3 - mozliwe ze albo jestes przed okresem - albo naruszyl twoj jajnik jak sie kochaliscie albo przeziebilas piersi jak sie kapalas

Gość nzhfzs
stosunku*

Gość bimut
aha :/

3 dni po stosunku,to za wczesnie na jakiekolwiek objawy ciazy. Byc moze i jestes w ciazy,ale nie sadze by bol sutkow byl spowodowany akurat ciaza. Poczekaj spokojnie do terminu miesiaczki i zrob test.

Gość ehhhhhhhhhhh
Implantacja (zagnieżdżenie) zarodka jest to proces w którym zapłodniona komórka jajowa zagnieżdża się w macicy. Do zagnieżdżenia dochodzi zazwyczaj po około 7-10 dni od owulacji. Może to również nastąpić kilka dni wcześniej lub później. Zagnieżdżenie zazwyczaj zachodzi bardzo spokojnie i jest słabo bądź w ogóle niezauważalne przez większość kobiet. Objawy, które mogą być znakiem zagnieżdżenia to: lekki ból implantacyjny czasami kobiety w tym czasie odczuwają lekki ból / skurcze w macicy; plamienie implantacyjne mała ilość krwi (zazwyczaj bardzo jasnej) widoczna około 7-10 dni po owulacji; drugi skok (wzrost) temperatur po około 7-10 dniach po owulacji; pojedynczy spadek temperatury ciała , który trwa tylko jeden dzień, występujący również po około 7-10 dniach po owulacji. Pamiętaj jednak, że mimo iż zaobserwowane objawy mogą wydawać się bardzo obiecujące, jedynym potwierdzeniem ciąży jest pozytywny wynik testu ciążowego

Gość bimut
staramy sie juz rok i dalej nic:/

Gość nzhfzs
kochajcie sie czesciej a nie raz na tydzien. Po za tym staracie sie juz dlugo w takim razie. porobcie sobie badania

Gość bimut
Wrażliwe piersi To jeden z wczesnych objawów ciąży, który możesz zauważyć już nawet kilka dni po zapłodnieniu. Skóra na powiększonych, ciężkich, bolących piersiach dość szybko może też pokryć się siateczką niebieskich żyłek, a brodawki sutkowe staną się niezwykle wrażliwe na dotyk. Zdarza się również, że ciężarne odczuwają mrowienie w piersiach, a skóra na biuście zaczyna swędzieć. WCZYTAŁAM NA JEDNYM Z FORUM U MNIE TEZ MOZE POZNIEJ NIZ 3 DNI ALE TRWAJA DO DZIS

Gość nzhfzs
ale nie 3

Gość ja1515
ee to zadne objawy;) pewni enie jestes w ciazy.

Gość ja1515
wrazliwe piersi ok ale nie po tak krotkim czasie:)

Gość nzhfzs
nie wmawiaj sobie im chodzi po tyg gora po 3 dniach od stosunku NIGDY NIE MA OBJAWOWW CIAZY

Gość bimut
to moze przesadziłam ze az po 3 ale wiem ze nigdy tak nie miałam i kochałam sie w dni płodne a pozniej mnie piersi zaczeły sutki bolec a pisałam 3 nie wiem musiało mi sie pomylic

Gość nzhfzs
teraz bedziesz zmieniac na 4 lub 5 i tak za wczesnie a jezeli uwazasz ze moze byc to ciaza isdz do lekarza i zrob badanie krwi... albo poczekaj tydzien i zrob test domowy

Gość bimut
dobrze

Gość nzhfzs
wiem ze jezeli sie juz tak dlugo starsz bardzo zalezy na tym aby zajsc... ale podchodz do tego z glowa. Nie chce ciebie zawiesc ale mysle ze to nie caza - oczywiscie moge sie myslic poniewaz lekarzem nie jestem.

Gość bimut
wiem ale nigdy takiego czegos nie miałam a teraz akurat bol sutkow kłuje mnie w lewym boku wiec nie wiem ;/

Gość nzhfzs
a kiedy masz teraz dostac miesiaczke ?

Gość bimut
miałam dostac mam 11

Gość bimut
mam dostac 11

Gość wygladasz normalnie
zrob test bedziesz wiedziec. wczesne objawy ciazy sa takie same jak na okres wiec nie bedziemy zgadywacx

Gość bezowa 135
Sorry Bimut Zycze Ci ciąży.Jestem pewna,ze bedziesz miała dziecko ! Pozdrowienia trzymam kciuki !

Gość nzhfzs
aha no to przed miesiaczka takie zaburzenia organizm kobiety sie zmienia co mieisiac nawet moze inaczej przechodzic miesiaczke. Radze wam zrobic badania meza nasienia i twoje hormonalne

Gość nzhfzs
ja natomiast kochalam sie bez zabezpieczenia 1 maja okrem mam dostac 14 - piersi mnie dzisiaj tak bola ze masakra i tak samo mam pobolewanie podbrzusza ale raczej nie sadze ze to ciaza

Gość bimut
ale całe piersi czy sutki?