Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniananka

Mam straszny kompleks:( proszę pomużcie:(

Polecane posty

Gość aniananka

Otóż poznałam jakieś pół roku temu fajnego chłopaka. Na początku była to zwykła znajomość ,lecz po pewnym dość długim czasie zakochałam się w nim i 2 miesiące jestem już z nim. I tu pojawia się mój problem bardzo chciałabym przeżyć z nim swój pierwszy raz lecz bardzo wstydzę się mojej cipki. Moje wargi sromowe wydają się jakieś duże - dla mnie to potworny kompleks. I tu pytjanie kieruję do mężczyzn: czy na widok takiej cipki odechciałoby wam się seksu? do dziewczyn: Która z was ma może podobną cipke i nie wstydzi się jej? Przepraszam za takie głupie pytania ale proszę poradcie mi coś bo bardzo wstydzę się rozebrać przy moim obecnym chłopaku a on bardzo chce się ze mną kochać:(:(:( oto zdjęcie mojej cipki: http://www.voila.pl/472/79j9f/?1

Gość neszp
Śmieszne jest to co piszesz:)

Hej, ja tez mam taka jak ty, kiedys sie wstydzilam ale przezylam swoj pioerwszy raz z chlopakiem i jestem z nim do tej pory, juz prawie 2 lata. Uwierz mi ze wtyd ci przejdzie kiedy zobaczysz jak sie zachwyca i ze w ogole nie jest to dla niego niczym dziwnym a wrecz pieknym i podniecajacym. Moge sie ciebie zapytac ile masz lat?

Gość aniananka
Mam 18 lat.

ja tez mam 18 lat, przestan sie wstydzic i tak nic ci to nie da tylko stres, idz na calosc i zapomnij o tym, przeciez to normalne, jedna ma 'motylka' druga 'buleczke'. nikt nie jest identyczny tam na dole, glowa do gory, a jak planujesz ten pierwszy raz to sie zabezpiecz dobrze :)

Gość jiojiojio
a kompleksu bycia debilem nie masz? pomUzcie?:O

Gość dres
Ale ty jesteś dziwna. A cha, 18 lat:-) Masz piękną. Zabezpiecz się przed ciążą;-)