Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kocham męża ale akceptuje

jestem z mężem z rozsądku, nie z miłości

Polecane posty

nie kocham go i nigdy nie kochałam A Wy jesteście ze swoimi partnerami z miłości czy z rozsądku?

Gość Abonimuijs
Z rozpaczy

Gość z litosci
bo milosc juz sie wypalila z mojej strony po tym co zrobil mi juz go nie kocham

z rozpaczy? aż tak kiepsko?

Gość to sie nie godz
do - z litosci - co ci zrobil ?

Gość z litosci
podniosl kiedys na mnie reke i w ogole bywal agresywny,wyzywal itd, mialam odejsc ale tak mnie blagal i plakal, ze mi sie go szkoda zrobilo, jestem z nim ale czasem jam mi sie to wszystko przypomni jego awantury to nie moge na niego patrzec, wciaz mysle zeby go zostawic..

Gość kikioooo
Dziewczyny nie zyjcie w zwiazkach bez milosci...zycie zbyt krotkie

Gość no ale skarżysz się
autorko czy ciekawa jesteś jak to jest u innych? Osobiście uwazam,że związek z rozsądku nie musi być zły a nawet może funkcjonować lepiej niż te zawarte z dzikiej namietności :)

to moje 2 małżeństwo mimo że go nie kocham coraz bardziej czuję się szczęśliwą osobą miłości nie ma seks to obowiązek ale mam oparcie i wsparcie

Gość z litosci
milosc istnieje ale nie odwzajemniona

" autorko czy ciekawa jesteś jak to jest u innych? Osobiście uwazam,że związek z rozsądku nie musi być zły a nawet może funkcjonować lepiej niż te zawarte z dzikiej namietności " tak, jestem ciekawa tego jak to jest u innych ja również uważam że związek z rozsądku może dobrze funkcjonować nie skarżę się jestem ciekawa czy dużo jest kobiet, które wyszły za mąż również z rozsądku jak również poznać zdania osób które negatywnie się do takich wyznań odnoszą

Gość to sie nie godz
do- z litosci - to byla jednorazowa sprawa czy bil cie przez jakis czas? Pytam , bo jezeli jednorazowa sprawa to chyba sie opamietal , ale z tego co kobiety pisza wynika ze jak raz podniesie reke to drugi i,trzeci raz ... tez zrobi .

Gość no ale skarżysz się
ja właśnie też jestem w drugim związku i nie moge powiedzieć, że kocham męża.Ale jestem szczęśliwa w tym związku bo mam totalne poczucie bezpieczeństwa i bardzo szanuję męża za to ,że jest dla mnie nieprzyzwoicie dobry :)

Gość to sie nie godz
moze wam sie uda ,moze wart dac szanse, choc kiedys slyszalam ,ze nie powinno sie z nikim zostawac z litosci , bo sie potem po dupie dostanie.

Gość sensualll seductionnn
co za żenada!!!!!!!!!!!!!

ja bardzo ufam mężowi dużo dla mnie zrobił poświęcił głównie dzięki niemu odzyskałam prawa rodzicielskie był ze mną w tych ciężkich dla mnie chwilach on również ma z 1 małżeństwa syna i również batalię o prawa także jak go poznałam omijałam i omijałam 2 lata przed nim uciekałam, broniłam się aż w końcu przestałam uciekać i wyszłam 2 raz za mąż

Gość onaaana
ja sie wlasnie zastanawiam co wybrac... nie mialabym dylematu, gdyby osoba w ktorej sie zakochalam pokazala mi, ze czuje podobnie, jednak tak nie jest, poprostu go pociagam i tyle;/ moze lepiej wybrac faceta, ktory zabezpieczy mi przyszlosc..

standard, glupie stare pindy na kase leca bo same w zyciu nic nie potrafia zrobic... brzydze sie takich kundli

Gość lenkami5r
I niech mi ktos powie, ze kobiety nie sa materialistkami i swietnymi aktorkami:D:D Pewnie ich mezowie mysla, ze one ich szczerze kochaja...

Gość no ale skarżysz się
ty sensuall czy jak ci tam nie zabieraj głosu w sparwach o których nie masz pojęcia. "Poczucie bezpieczeństwa" nie oznacza kasy tylko rzeczy niepojete twoim małym rozumkiem

Gość z litosci
to sie stalo 2 razy, potem jeszcze przy wiekszej sprzeczce mnie popchnal, kiedys podczas awantury mu powiedzialam ze nie zniose takiego traktowania i ze odchodze, to znowu blagal i mowil ze on juz sie zmieni itd.. zmienil swoje zachowanie jest mniej agresywny choc zdarza sie ze bardzo przeklina , czasem powie mi cos przykrego czego nie lubie moj stosunek do niego sie zmienil niestety nie potrafie juz kochac tyrana!

Gość z litosci
bezpieczenstwo finansowe tez jest wazne juz pisalam wczesniej ze jakbym nie miala pracy to i nie mialabym pieniedzy bo ten moj pan jest chytry kazdy chce jakos zyc i jak widac panowie tez przywiazuja duza wage do pieniedzy

Gość cooo jest
nie widze wpisow

nie poleciałam na kasę finansowo radziłam/radzę sobie w życiu ma poczucie pełnego bezpieczeństwa i żałuję że właściwie ponad 3 lata broniłam się przed nim mogłam lepiej spożytkować ten czas ale wówczas nienawidziłam wszystkich mężczyzn byłam za bardzo zmęczona po 1 małżeństwie

słuchaj stara bżdziągwo mały rozumek to ty masz a poczucie bezpieczeństwa co niby daje? ty glupia jestes albo glupich szukasz!!

Gość to sie nie godz
do z litosci - to jak znow zacznie , nie wahaj sie . Dalas szanse , ale jak zlamie obietnice to chyba nie bedzie sensu sie nad nim litowac, tym bardziej ze go nie kochasz. A poki co , jezeli sie naprawde zmienil to moze bedzie ok.

Gość z litosci
dziekuje za rady :) jednak nie tak wyobrazalam sobie moj zwiazek z facetem

Gość ututyu
no ale skarżysz się-nie kochasz= nie podoba ci sie fizycznie?

SRARY BY KASE STRACIŁ TO PODWINIESZ KIETE I POLECISZ DO INNEGO!!!!!!!!!!!

Gość z litosci
pewnie wiekszosc kobiet inaczej wyobrazala sobie swoje zwiazki czemu tak jest ze zawsze cos pojdzie nie tak...