Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuku julka

kiedy wasze dzieci poznały komputer?

Polecane posty

Gość kuku julka

Ile miały lat, gdy po raz pierwszy miały włączoną jakąś grę na komputerze?

Gość wzorowa_mamusia_123
mój mały Brajanek to od drugiego roku życia napierdala na kompie, lvl sam sie nie wbije a trzeba nauczyć gnoja dyscypliny. nie ma że boli :)

Gość myślicie że starsi ludzie albo
nie poznały i nie poznają. :P nie lubię się dzielić kompem. :D

Gość mamusiaRAZYdwa
2,5 roku. Teraz ma 4 lata i ma swój komputer, bo ja pracuję na kompie, to ona nie mogła wtedy grać ;) Sama gry wybiera w necie :D

Gość vkgkv
Mój synek miał około 5 lat.

Gość moja korzysta z
mojego tableta ob ma tam pelno gier edukacyjnych i takich tam :) przynejmniej nie musze sie z nia dzieli laptopem :) aha ma teraz 3 latka a zaczela kilka miesiecy temu grac

Gość kuku julka
na smartfonie i tablecie moje dzieci marzą paluchami zanim skończyły po roczku, ale to nie to samo co obsługa myszki i siedzenie przy monitorze.

Gość Autorko a że tak
Moja ma dwa latka i z komputerem ma tyle wspólnego co nic, czasem mąż ją weźmie na kolana i znajdzie jej na you tube jej ulubione piosenki bo mała lubi klipy albo czasem oglądamy zdjęcia rodzinne na laptopie i wtedy uwielbia pytać a kto to i jej opowiadamy kto jest kim ale ogólnie nie pozwalamy jej siedzieć przy koputerze , zresztą ona ma ciekawsze rzeczy do zabawy a na komputer sama wejdzie jak będzie taka potrzeba czyli napewno jeszcze przed rozpoczęciem roku szkolnego i nie martwi mnie absolutnie to że nie będzie potrafiła załozyć własnego folderu czy sciągać sobie gier , dzieci bardzo szybko opanowują takie rzeczy, moja mama mając grubo po 50 tce nauczyła się praktycznie wszystkiego to jak maluch ma się tego nie nauczyć ;)