Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bimut

czy jestem w ciazy?:)

Polecane posty

Gość bimut

strasznie bola mnie sutki przy dotykaniu mam kłucie w lewym boku w jajnikach spoznia mi sie okres? czy jestem w ciazy

Gość Onaa1798
hej juz wczesniej widzialam Twoj post :) najlepiej zrobic test,jezeli okres Ci sie spoznia. Objawy sa takie same przed okresem...starasz sie o dziecko? jezeli moge wiedziec to ile masz lat ?

Gość bimut
19 stramy sie o dziecko

Gość Onaa1798
to zrob test :)

Gość bimut
robiłąm w poniedziłek wyszedł negatywny:/

Gość zakompleksiona...
w tym wieku?

Gość bimut
noa co złego chcemy bardzo dziecka wiec nie wiem w czym problem moj chłopak pracuje mamy dom wszystko to nie wiem co jest na przeszkodzie

Gość Onaa1798
masz regularny okres? nie widze co jest zlego w tym,ze chce miec dziecko w wieku 19lat ...to jest jej sprawa...chociaz wiadomo,ze zawsze na tym forum mozna sie spodziewac krytyki...

Gość bimut
własnie ze nie mam reguralnego ale takich objawow nigdy nie miałam:/

Gość hgthgthgtrht
pewnie sobie myslisz ze jak urodzisz bobaska to będzie fajnie i bedzie jedną wielką szczęśliwą rodziną. wy to możecie romantycznie chciec tego dziecka, ale jak się chłopakowi świat zamknie w 4 ścianach, wiecznie zmęczonej żony i ryczącego dziecka to zrozumie że to jego ojcostwo było za wczesnie. dziewczyno na dzieci jeszcze przyjdzie pora, lepiej sobie pozyj beztrosko, zobacz kawalek swiata a nie ledwo sie od maminej kiecki oderwałas a juzdzieciak ps. matura zdana?

Gość Onaa1798
mysle,ze nie powinnas sie stresowac,ani nakrecac... psychika tez robi swoje ...musisz byc cierpliwa i poczekac,mam nadzieje,ze @ nie przyjdzie,ale masz nieregularne cykle wiec wyluzuj,bo mozesz sie rozczrowac :/ masz czas,i napewno zobaczysz te dwie kreseczki :) kiedy mialas ostatni @ ?

Gość bimut
5.04

Gość bimut
czy zdana sie okaze :)

Gość Onaa1798
masz nieregularne wiec trudno mi cokolwiek powiedziec czy doradzic.obserwujesz swoje cykle?

Gość bimut
miesiac wczesniej miałam @ 3.03 pozniej 5.04 a teraz nie ma:/

Gość Onaa1798
musisz byc cierpliwa i poczekac.za pare dni powtorz test,a jezeli bedzie negatywny i nie dostaniesz @ idz do lekarza.

Gość bimut
a co moze mi byc:/

Gość Onaa1798
wiesz moze byc tysiac innych powodow...ale nie ma co szukac porady na forum czy czytac o tym w internecie :) najlepiej isc do lekarza... mysle,ze nie powinnas panikowac :)

Gość sinsinati
Ja nie wiedze nic zlego w tym ze chce miec dziecko skoro jest szczesliwa ze swoim partnerem w czym klopot...ja wyszlam za maz majac 20 lat a pierwsze dziecko urodzilam w wieku 21 i nie widze w tym nic zlego mam teraz slicznego synka w wieku prawie 4 lat a w grudniu tego roku urodzi nam sie drugi bobas i jestem szczesliwa mam kochanego i cudownego meza ktory dba o mnie i naszego syna...kazda z nas dojrzewa do roli zony i matki w innym wieku jedne wczesniej inne pozniej i nie powinnysmy sie nawzajem krytykowac

Gość Onaa1798
moze byc 1000 innych powodow...ale nie ma co szukac porad na forum czy czytac w internecie co Ci moze dolegac... nie panikuj :) najlepiej idz do lekarza :D

Gość Onaa1798
ajj myslalam,ze moja wiadomosc sie nie wyslala i napisalam jeszcze raz :/

Gość xcxcxcxcx33
okres opozniajacy sie dwa tygodnie jest w normie - kazda tak moze miec I nie jest to powod zeby myslec o ciazy. bol w jajniku to albo okres albo ciaza pozamaciczna - co jest bardzo niebezpeczne wiec zycze ci zebys okres jednak dostala.

Gość Onaa1798
sinsinati Gratuluje :) no tak masz racje :D

Gość bimut
sisnsinati jakie miałas objawy? w ciazy mogłas mi powiedziec?

Gość sinsinati
w pierwszej ciazy nie mialam prawie zadnych objawow nie liczac tego ze doslownie zarzeralam sie jadlam jak najeta ciagle cos w buzi musialam mielic hahaha...a teraz jest strasznie ciagle mi niedobrze jakiekolwiek mieso czy wedlina wogole mnie odrzuca na sam zapach czuje jak mnie mdli...niewiele moge jesc to jedyny objaw jaki teraz mam no oczywiscie po za zatrzymaniem okresu...ale moja rada idz do lekarza nie ma sensu gdybac ciaza czy nie najlepiej sie zbadac

Gość bimut
poczekam do jutra zrobie test jak nie jestem to odrazu umowie sie do lekarza

Gość sinsinati
nawet jesli test wyjdzie pozytywnie to tym bardziej umow sie do lekarza ciaza powinna byc prowadzona przez lekarza od jak najwczesniejszego czasu a po za tym w naszym zdolnym kraju jest tak ze jesli karta ciazy jest prowadzona pozniej niz od 10 tyg ciazy nie dostaniesz kochana becikowego moze to nie kokosy 1000 zl ale to zawsze choc drobny zastrzyk gotowki na poczatek macierzynstwa