Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o poradeee .....

jestem głupia i naiwna łatwo dałam się wkręcić, co teraz?

Polecane posty

Gość AnneMariel
może się z nim spotkaj i wtedy wyczujesz o co mu naprawdę chodzi...

Gość Looooser pomarańczowy
A co on jest dziecko, zeby sie w jakies glupie gierki bawić?

miałam się z nim spotkać, odwołał... nic na siłę. Tylko po co do mnie pisze? Może po prostu mu sie nudzi?

A być może dlatego odwołał ponieważ: - boi się,że przejrzę go - spotkał się z inną, lepszą (zauważyłam,że zarywa do jakichś wyjątkowo ładnych dziewczyn...głownie modelek :D ) - wcale nie ma zamiaru sie ze mną spotkać, to tylko zabawa czyli to co opisałam w moim pierwszym poście miałoby potwierdzenie (spisek :P )

Gość gratziaa
może kawa na ławę zapytać go w jakim celu do ciebie pisze i jakie ma intencje:p

Gość blockhead
ale on podoba ci sie czy nie, bo to co piszesz jest troche sprzeczne

wątpię by wyjawił mi prawdziwy cel, raczej napisze,że po prostu szuka nowych znajomości albo jest mną zainteresowany.

nie widzialam go na żywo, wiec nie wiem czy mi sie podoba, na poczatku spodobal mi sie...lubilam z nim pisac, teraz jakos bardzo stracił w moich oczach, w zasadzie to mam taką obsesję,że on np. czyta kafe z tamtymi dziewczynami i mają ze mnie ubaw :( ale gdzieś muszę się konsultować... więc stracił w moich oczach i w ogole juz mu nie ufam, nie czuję nic pozytywnego... wrecz mi mdło jak o nim pomsyle...boje sie,że znajdzie ten temat i mi go wkei w rozmowie :O

Na początku byłam przekonana,ze to jakaś zasmarkana pisze i biadoli,ale teraz myślę,ze może to jest jakaś studentka.Teraz za pieniądze nawet kretyni dostają się na studia a nawet je kończą...

na zdjęciach wydał mi się taki sobie, ale nie skreśliłam go z tego powodu, bo jak ktoś ma fajny charakter, osobowość to można sprobowac..tak wtedy myślałam...

Gość blockhead
ale co nie widzieliscie sie, ale wiesz, z on sie kumpluje z laskami, ktore cie nie lubia? To skad to wiesz? I ze zart sobie z ciebie zrobili to wiesz z...?

Gość gratziaa
Chyba masz lekką paranoję, wątpię,żeby wśród tylu wątków w internecie i na wszelkich forach on akurat trafił na twój:) to chyba musiałby być jakiś cud.Może odczekaj troche, a on akurat sie wyjawi...

moja kumpela go zna, ma z nim zajęcia, opowiada mi co on robi to troche mnie to zastanawia, musi być bardzo pewny siebie, przebojowy itp. np. zagaduje do obcej laski na środku korytarzu przy wszystkich? i inne... dziwne... wczesniej myslalam,że zgrywa amanta, a teraz po tym co mi powiedziała widze go inaczej znowu :O ale dlaczego ja go nigdy nie widziałam? nie spotkałam? wszyscy z uczelni z roku go znają a ja nie? albo go znam ale zupełnie nie kojarzę?

Gość gratziaa
Hmm może mu sie jednak podobasz w jakiś sposób?

pociągnełam koleżankę za język - to co mi o nim opowiedziała ...wzbudziło moje zainteresowanie...wydaje mi sie taki nietuzinkowy, zabawny... a z przy tym pewny siebie, odważny, to nie mój typ, myslalam że jest nieśmiałym outsiderem, ja raczej taka jestem...co miałoby mu się we mnie podobać? z tych wszystkich dziuń, które zarywa pewnie ja jestem najbardziej zakompleksiona, brzydka i nieśmiała - łatwy cel :O

w sumie pisał do mnie codziennie...może jednak sie nie nabijał? po mojej wiadomości... może ze mnie zrezygnuje...

napisałam i odpisał, ale niejasno...ojej ... ale nie chcę się wkręcić, jestem neutralna

Gość głupiutka niuniu
napnij pupę niczym miś yogi hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Gość przypadkowo
Strasznie Ci wyobraźnia pracuje. Wyluzuj! Może daj temu facetowi szansę - kto wie jaki jest naprawdę. Jak na razie to wiesz o nim tylko od koleżanek, a to wiesz mi mało wiarygodne źródło. Podejdź do tej znajomości tak: pisze, to odpisuj. Bądx miła. Ale nie wyobrażaj sobie za wiele. Nie oczekuj. Bądź tak jak teraz, umiarkowanie ufna lub nieufna. Nawet jesli on sie nabija, może poznając sie bardziej, stwierdzi że jestes ok. I twoje koleżanki szlag trafi :)

Gość przypadkowo
wierz*

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
CWEL :) 226097631

Gość dziadek od orzechów
uwierz mu

up

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
t

Gość kochasz mnie
wiem

posty pojawiają się i znikają :O

Gość A w co ma
Uwierzyc ? Ze podocja mu sie jej cycki ktore nie sa duze ?

Gość kochajmy się
jak w transie

Gość podbijam bo tesknie!
za nim!