Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicja Donnikova

topik dla fanów Jeżycjady :-)

Polecane posty

nie, ona jest tylko zakompleksiona i niepewna siebie, a że najlepszą obroną jest atak, to udaje, że ma wszystko w d****, ale tak naprawdę to wrażliwa dziewczyna

ja jej się nie dziwię dorasta w rodzinie, która jest zupełnie inna mentalnie niż ona dodatkowo jest wyraźnie czarną owcą tak naprawdę nie ma w rodzinie absolutnie żadnego oparcia

mamuśka i babcia z tekściorami typu jakie to "niedobre dziecko" też nie lepsze

ps. no ale oczywiście kochają i są wyrozumiałe... a fałszywej nutki absolutnie nikt nie wyczuł..:P

Gaba puszczała tekst, że to niedobre dziecko? nie pamiętam tego. pamiętam, że mówiła, że Tygrysa kocha najmocniej. Czy ja wiem czy inna mentalnie? A Nutria i Ida?

oczywiście, że tak raz ona puściła ten tekst a broniła tygrysa babciunia a zaraz potem baciunia puściła dokładnie ten tekst...:O a broniła oczywiście gaba dlatego pisałam o fałszu

ida jest zarąbista a nutria jest tchórzem

a co do tekstu , że kocha tygrysa najbardziej aż mnie odrzuciło jak te pierdoły przeczytałam słowa to tylko słowa dla mnie to bardziej mechanizm wyparcia- wmawiania bo to słowa całkowicie bez pokrycia gaba lubiła myśleć , że tak jest bo to zabijało w niej wyrzuty sumienia, że tak naprawdę tygrys jest nieakceptowany

No ostatnio czytałam jakieś dwie ksiązki, w jednej zmuszała biednego kolesia do ślubu, w drugiej pierdziachnęła starą miłością i następnego dnia jak z papryką w dupie zaczęła latać za jakimś kolesiem

nie zuo, fajne właśnie jest, że postacie są jak widać wielowymiarowe i budzą różne emocje. ja tam lubię Tygryska. Ma charakterek i własne zdanie, nie da sobie w kaszę dmuchać. Jak Idusia!

Gość jozinka fanka
up!

Gość gość
założę się, że ignaś mameja i magdusia będą ze sobą po grób X Otóż NIE - Ignaś znalazł miłość życia w koleżance z liceum, w której się kiedyś kochał.

Gość gość
Ja oprócz Ignasia nie lubię też Łusi. Kompletnie niepodobna do Idy,za to z charakteru taki Ignaś.

Gość gość
Jest z urody podobna do Idy i to wystarczy; charakteru nie musi miec takiego samego.