Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamcia120

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość kamcia120

Witam. Piszę i bardzo proszę o rozsądne wypowiedzi. Ostatni okres miałam pod koniec marca. w kwietniu wrócił z zagranicy mój narzeczony. Niby nie planujemy kolejnego dziecka, niby uważaliśmy. Ale od około 2 tygodni boli mnie podbrzusze, jajniki i piersi. Myslałam, że to oznaka zbliżającej się kolejnej miesiączki, jednak nie było jej widać. Zrobiłam 2 testy, obydwa wyszły negatywnie. Wczoraj dostałam "okres" jednak jest to bardziej plamienie niż jak dla mnoe normalne obfite krwawienie z mocnym bólem brzucha. Zauważyłam również lepką wydzielinę wypływającą z moich piersi. Dodam, że tydzień temu byłam u ginekologa, nie pofatygował się zrobić usg, po czym stwierdził, że w razie bólu podbrzusza, zażyć środek rozkurczowy.

Gość czy to mozliwe?
I jak mam podobne pytanie tylko u mnie wogole plamienia, jedna kropka 6 dni temu

Gość Nika1120
mysle,ze powinnas powtorzyc test za 3-4 dni,moze jeszcze test nie wykryc ciazy.Najlepiej zrobic BHCG.

Gość Nika1120
a jezeli chodzi o plamienie to moze to byc plamienie implantacyjne i wtedy po 2-3 dniach test powinnien wyjsc juz pozytywny :)

Gość kamcia120
normalnie z każdym dniem coraz bardziej ciekawa jestem..;)