Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gen

jak szybko i efektywnie schudnac? ile jezdzic na rowerze?

Polecane posty

Gość Gen

Witam. Mam 18 lat 158cm wzrostu i waze 69kg. Od 2 maja przeszlam na tzw "dietE" a raczej przestalam jesc wszystko tluste, jem tylko owoce, jogurty, czasem duszone mieso, chleb z szynka. maxymalnie 1000kcal dziennie. Pije tylko wode. Cwiczylam codziennie po ok. 30-40min (brzuszki, przysiady, podnoszenie nog do gory w postaci lezacej). Od wczoraj jezdze na rowerze, przejechalam wczoraj i dzisiaj po 10km. Czy to wystarczy? Potrzebuje schudnac 10 kg do 22 czerwca zdaze? Co zrobic zeby szybko schudnac? Nie lubie biegac i plywac, szybko sie mecze i po prostu nie dam rady. Prosze o pomoc.

Gość matronaona
Dołącz do swojej diety owsiankę,brokuły gotowane na parze no i oczywiscie zieloną herbatę.Zdrowe i rozsądne odchudzanie to utata 1 kg tygodniowo.Powodzenia :)

Gość Gen
Tyle ze zadnej z tych rzeczy nie lubie i nie dam rady zjesc. Chcialabym schudnac wiecej.

Gość matronaona
Pamiętaj tez,aby jadac często ale małe porcje.Polecam rowniez zaopatrzyc się w skakankę i skakac w domowym zaciszu.

Gość Gen
Czesto to znaczy co ile godzin?

Gość matronaona
Z tymi owocami to tez nie jest tak do konca super.Banany są kaloryczne.Polecam jabłka.jogurtu wybieraj tylko te naturalne,bez cukru.

Gość matronaona
Co 2 godz.Nie mozesz dopuscic do głodu.

Gość Gen
10km rowerem dziennie wystarczy? + ta skakanka?

Gość matronaona
Co 2 godz.Nie mozesz dopuscic do głodu.

Gość matronaona
Dołącz do tego brzuszki i będzie ok

Gość Gen
i ile bede w stanie schudnac do konca czerwca?

Gość agNIESZKa tez samotna
ja potrzebowalam predko schudnac-jadlam jedna bułkę z obojetnie czym chcialam....-jedna polowe o 9 rano,druga o 13.oo wieczorem jakas surowke albo owoc. w 2 tygodnie schudlam 5 kg. co drugi dzien jezdzilam na rowerze jakies 10 km. zoadek mialam skurczony wiec nie zycam sie na jedzenie teraz:) moze nie zdrowo w ten sposob ale predko i skutecznie. :)

Gość matronaona
Nie powinnas stawiac sobie poprzeczki tak wysoko.Postaw sobie cel np.5 kg.Tak będzie lepiej.Jak uda się je zrzucic to znów zawalcz o kolejne 5.Myslę,ze do konca czerwca tak realnie to do 7 kg.Oczywiscie trzymam kciuki ;)

Gość Gen
Dzieki matronaona:) agnieszka nie bylas glodna? Cwiczylas? Jesli tak to ile? Ile wazylas i przy jakim wzroscie?

Gość Gen
W sumie bardziej mi chodzi o to zeby wyrzezbic sylwetke przy okazji zwlaszcza nogi mam strasznie grube. Skakanka j rower wystarcza?

Gość Olcia Dubicka
Tylko owoce to źle bo owoce to cukry proste w postaci fruktozy a ich trzeba unikać na diecie można sobie pozwolić na jeden owoc na śniadanie. Jogurty to najgorsze co może być na diecie. Chleb to tez najgorsze co może być. Musisz popracować jeszcze na zmiana posiłków. 30-40 minut ćwiczeń Ci wystarczy, nie musisz po 5 godzin ćwiczyć aby schudnąć wystarczy 40 minut i odpowiednie posiłki do tego. Ale jeśli chcesz szybko schudnąć to tylko z tabletkami bo te diety będą długoterminowe i nie zawsze takie skuteczne jakie byśmy chciały ;/ A jeśli chodzi o samo odchudzanie to mogę Ci napisać co mi pomogło. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)