Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marseille

Szukam biletu lotniczego do Wrocławia ...

Polecane posty

Gość marseille

z Warszawy na czerwiec i dwa bilety w obie strony kosztują 960 zł!!!!!!!! Jaki ten LOT drogi!

Gość marseille
czy tam lata coś taniego? Wie ktos?

Gość znowu 10 osób pisze,.,,,.,.
tak lata wizzair i ryanair poszukaj połaczęń przez dortmund albo oslo z warszawy do wrocławia będzie pewnie drożej niz z przesiadką :D poza tym okecie jest najdroższym lotniskiem w europie wiec nie licz na tani przelot. pytaj tu to ci cos znajda http://fly4free.pl/forum/

Gość Z Wrocławia
Pociągiem jedź kretynko lub samochodem... 3 godziny i jesteś. :D

poza tym dwa bilety w obie strony za 960zl to tanio tyle to zaplacisz za pociag intercity i bedziesz podrozowal z karaluchami. jak chcesz tanio i w miare wygodnie to polski bus ale nie wiem czy jest bezposrednei polaczenie.

Gość marseille
Potrzebuję szybko, bez przesiadki.Z przesiadką zajmie mi pół dnia, tyle co pociąg. A co do "rady" w zakresie auta lub pociągu: znajdź mi pociąg, który 3h jedzie do Wrocławia. Poza tym, nie znam nikogo, kto przejedzie w 3h ten dystans autem.

3 godziny i jesteś.>>>w 3h to nawet posiadacz porsche po tej rozkopanej drodze nie dojdzie chyba ze przez poznan :D rok temu jechal z wroclawia do warszawy dokladnie od stadionu do stadionu czas przejazdu 8h. pozniej zrozumialem dlaczego znak za wroclawiem warszawa prowadzil w kierunku poznania przez A2 :D

Gość Z Wrocławia
Jadąc zgodnie z przepisami nie ma opcji żeby jechała dłużej niż 4 godziny. :D Gdzie można umieścić 3 godzinny film? Pokaże wam, że się da nie przekraczając 180 km/h. :D

Gość Z Wrocławia
... zmieścić w trzech godzinach :)

Gość marseille
Do Z Wrocławia: nie mam ochoty jechać samochodem, rozumiesz? Nie mam ochoty pedzić na zlamanie karku. Poza tym Twoje wyliczenia (odrealnione i pozbawione zdrowego rozsądku) nie uwzględniają jazdy po mieście.

Gość Z Wrocławia
No to płać, lub pędź na złamanie karku pociągiem.:D Im krótsze loty tym droższe, ogarnia to twoja mała łepetynka czy ci narysować? :)

Gość marseille
Ogarnia, wrocławski dupku. Ogarnia też to, że ostatnio jedynie o 150 zł więcej zapłaciłam Lufthansie za Lizbonę z Warszawy. Stąd stwierdzam, że LOT jest drogi i pytam i inną, tanią lotniczą, bezpośrednią alternatywę. Nie szukam ani pociągu ani auta. Szukam połaczenia LOTNICZEGO. A co jazdy na złamanie karku autem: nie mam w zwyczaju tak podróżować.

Gość marseille
(..) i pytam o inną (...)

Gość Z Wrocławia
Sprawdziłem i w klasie ekonomicznej zmieścisz zapłacisz nieco ponad 300 zł. Twoje miejsce jest w luku bagażowym, polecisz za free jeśli jesteś równie sprytna jak głupia. :D

Gość Żywiec jest wazny
A ja odpowiem na pytanie: do Wrocka z Warszawy bezpośrednio nie latają żadne tanie linie typu Wizzair. A co do cen lotowskich: jest jednym z najdrozszych w regionie :)

Gość marseille
300 zł? A skąd wiesz na jaki termin potrzebuję? Mnie wyszło dużo więcej na potrzebny mi termin, 29 czerwca. Ale dziękuję za wkład.

Gość marseille
Żywiec, dzięki za odzew - przynajmniej jedna osoba pisze na temat.

Gość Z Wrocławia
29.06.2013 300,08 PLN, nara 🖐️:D

Gość marseille
300 - zgadza się. W jedną stronę. A ja, jak jasno wynika z pierwszego mego wpisu, potrzebuje w 2 strony. W 2 strony 29/30 czerwca cena wynosi już 524 zł. To jeszcze więcej niż wyrzuciła wyszukiwarka ogólna. Czytanie ze zrozumieniem się kłania, Wrocławianinie.