Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajniotek

dzisiejszy poranny sex

Polecane posty

Gość fajniotek

Dziś rano podczas seksu z żoną nie mieliśmy prezerwatywy, więc miałem wyjść z niej wcześniej i wytrysnąć na brzuszek. Mówię jej wychodzę, już się zbliża a żona mnie objęła mocno nogami, na co ja jej mówię to skończę w Tobie, nie zatrzymam tego co tylko spowodowało jeszcze mocniejsze oplecenie mnie nogami i wtedy nastąpił wytrysk w pochwie. Długo leżeliśmy tak spleceni. Mamy jedno dziecko, ciekawe czy poczęliśmy drugie na pełnym spontanie :-).

Gość fajniotek
no właśnie bez gumy

Gość do autoraa
Nie zabezpieczacie sie ? :O

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Powiedz, jak się dowiesz, co wyniknęło ;)...

Gość super super dupeer
My mielismy dzis taki seks, ze az wytrysnelam :) czasami zdarzalo mi sie gdy bawilismy sie wibratorem :) drugi seks tez cudowny :) lepszy niz 10 lat temu :)

Bo nie mieliście. Ale zwykle to w gumie? Z żoną? Qrwa nigdy! A ranna sytuacja mogła być alibi na kochanka, z którym robi to bez gumy. Przegrałeś tak czy tak.

Gość do autoraa
Pendzior co Ty bredzisz ? Dlaczego we wszystkim doszukujesz sie drugiego dna ?:O Są pigułki ,wkładki ...prezerwatywa jest dobra gdy się nie ma stałego partnera,ale z żoną i macie już jedno dziecko :O

Gość fajniotek
żona źle znosiła tabsy, a to że mamy już jedno dziecko to co? limit jakiś?

Gość njk
może coś z tego być a nie musi. Moim zdaniem najprzyjemniejszy sposób na ewenualne poczęcie potomka Nie starać specjalnie tylko jak samo ewentualnie wyjdzie. Zakładając oczywiście że ciąża była by chciana.

Gość fajniotek
ciąża, jeśli wyjdzie będzie chciana, parę razy rozmawialiśmy o poczęciu rodzeństwa dla dziecka, więc taki spontan jest miły. Pierwsze dziecko poczęliśmy równie wariacko, kochaliśmy się w prezerwatywie, podczas zmiany pozycji wyszedłem z niej, na co ona złapała mnie za penisa, ściągnęła mi gumkę błyskawicznie i naprowadziła ręką na wejście do pochwy. Wtedy nie uprzedzałem, że wytrysnę, tylko spuściłem się z zadowoleniem na twarzy.

Gość trejhg
Prezerwatywa z żoną ? pfff

To było zgodnie z formułą forume- należy dopierrdolić. Czyli nie złośliwie. Ja mam na gumę uczulenie. Nawet nie zdążę założyć i mam komendę spocznij.

Gość qrwa, ten tekst mi jedzie
gowniarzem z gimnazjum a nie mezem i ojcem, ile latek masz fajniotku?

Gość maczo niech inni mi wybaczą
fajnie jest sie bzyknac rano ja jestem w pracy i chyba zrobie to ze swoja reka. tylko nie wiem czy w gumie czy bez. ha ha ha

Gość fajniotek
mam 34 lata, dziecko 6 letnie, dziś rano nie było czasu na seks, nie zawsze mamy na to czas, obowiązki domowe, praca i inne takie.

Gość trelemorele, buahaha
robicie dzieci, jak się gumki skończą? wesoło

Gość o ja jak bym chciała
Żeby mój tak chciał się spuścić we mnie z szansą na ciążę :-( Mówi, że jedno dziecko nam wystarczy. Jak nie mamy gumek, to wogóle we mnie nie wchodzi.

Gość halinka z młynka 2012
Jestem ciekawa czy będzie ciąża, trzymać kciuki?

Gość eciepeciekecie
Z żoną, zwłaszcza własną w gumie to grzech.

Gość fajniotek
Od tamtej pory kochaliśmy się 2 razy, zawsze bez gumy, było super. Oboje zastanawiamy się czy żona jest w ciąży, do okresu mamy około 10 dni. Jeśli okaże się, że nie jest w ciąży postanowiliśmy pracować nad zapłodnieniem :-)

Gość skurczekurcze
Hehehe, będzie dymanko bez zabezpieczenia, wesoło, zazdroszczę, bo ja nie mam z kim :-(

Gość helgafelga
Nie prościej trzymać zapas gumek w domu, a jak się skończą to skoczyć do nocnego, a nie dzieci płodzić?