Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ranny177

POMOCY!!!

Polecane posty

Gość ranny177

Od początku lutego jestem w związku ,wszystko było ok,byłem bardzo szczęśliwy.Przebywanie razem ,smsy i wielka miłość .W połowie kwietnia mówi mi ,że jest ze mną w ciąży (6 tydzień i 8 cm płód)Bardzo się ucieszyłem i zaproponowałem wspólne zamieszkanie no i nie tylko.Wiem że to wszystko za szybko.Problem w tym że od jakiś 2 tygodni jest nie do życia ,jak nie ona ,nie chce się spotykać twierdząc ,że nagle nie ma czasu ,nie wiem co robi ,odbiera telefon kiedy chce ,skończyły się czułości ,wszystko co dobre .Dlaczego kobieta ,która twierdzi ,że jest ze mną w ciąży mnie odpycha i niszczy wszystko co nas łączyło ,nie chce ze mną zamieszkać ,szuka wymówek i twierdzi że się czepiam .Brzuszek rośnie bardzo szybko ,co ja mam robić bo nie da się rozmawiać ,jest nerwowa i bezkompromisowa.Ciężko mi naprawdę pomóżcie!!!

Gość tralala xxx
Hormony , ale jak bedzie tak cały czas to bedziesz miec jej naprawde serdecznie dosc po czasie :(

Gość ranny177
może to głupota ,ale nie używaliśmy prezerwatyw ,byliśmy pewni ,że to nas połączy i stworzymy rodzinę .Im więcej sie teraz narzucam tym ma mnie bardziej dośc

Gość ranny177
Tak myślę sobie ,że może już była w ciąży i chciała mnie złapać ,jej zachowania mówią same za siebie

Gość ranny177
Rozumiem ,że kobieta w ciąży ma nastroje ,ale żeby faceta unikać jak tylko można ,to mogę snuć podejrzenia ,że nie ze mną jest w ciąży,jeśli nie planuje przyszłości ze mną .

Gość ranny177
Kobieta w ciąży (jeśli ze mną ) tak nie postępuje by wszystko popsuć ,dlatego zapytałem jej czy na pewno ze mną i to tylko pogorszyło sprawe

Gość ranny177
Nie wiem czy w takiej sytuacji ,dać jej spokój czy dalej dociekać o co chodzi ,bo widze po niej ,że jest bardzo smutna i zła ,a chciała być ze mną w ciąży

Gość Kiwi Kisia Mu
Chyba nie chcesz nam powiedzieć, że w 5 tygodniu ciąży brzuszek szybko rośnie? Przecież w 6 tygodniu jeszcze nic a nic nie widać!

Gość iougkhukj
'y,jeśli nie planuje przyszłości ze mną' no, ciąża chyba nieplanowana, może wcale nie chciała z tobą być :o

Gość Twoja kobieta Cie oszukuje
w 6 tc zarodek może miec wilekość ok.1 cm. 8cm :D Do tego nie jest zbyt inteligentna, bo nawet jej sie nie chciało w necie sprawdzić

Gość Twoja kobieta Cie oszukuje
Aaa, brzuszek rosnie? No to wkręca Cie w dziecko innego faceta ;p Tak czy tak- bombowo ulokowałeś uczucia :D

Gość nie wiem czy
Dzidziuś w 6 tyg ciąży ma 4-6mm. Nie wiem Czy się pomyliłeś czy ona robi Cię w konia.

Gość upiorny4
Życie, chodź upiorne to przewidywalne jest. Czasami:-D www.youtube.com/watch?v=3rX_S9eoV7I&sns=sms Więc myk, myk...

Gość ranny177
Chodzi o to ,że planowaliśmy to i oboje bardzo chcieliśmy,albo ona w ciąży już była i teraz mnie unika i jest z prawdziwym ojcem ,skoro ciągle jest zmęczona i nie ma czasu dla mnie ,dlaczego nie powie mi prawdy tylko milczy ,próbuję coś z niej wyciągnąć i nic.

Gość ranny177
Dlaczego nie powie mi prawdy ,przecież i tak powiedziałem że zrobię test dna ? zwodzi mnie ,właściwie już nawet się nie spotykamy i robi wszystko bym sam się odpierdzielił ,

Gość ranny177
Przecież jeśli wróciła do byłego faceta i jest pewna ,że z nim jest w ciąży to niech to powie a nie zbywa i tak czy siak się dowiem ,ale po co czekać

Gość gigi gigi
skoro już jej rośnie brzuch (6tydzień) to na pewno urodzi się "wcześniak" - była w ciąży już w lutym

Gość diakonijakoni
6 tydzien i 8 cm plod??? chyba 8 milimetrowy!!!! oszukuje cie:)

Gość ranny177
6 tydzień i 8 cm płód do tego teraz bardzo przytyła w ostatnie 2 tyg brzuch jest widoczny i posłali ją na zwolnienie lekarskie ,nie wiem jak od niej prawdę ,totalnie mnie olewa ,a ja ja nie chcę czekać do sprawy sądowej

Gość ranny177
Poradzcie jak uzyskać prawdę nie czekając na testy ,nie chcę czekać tyle czasu ,jak uzyskać od niej prawde ,najwidoczniej bardzo się boi ,że popsuję jej opinię ,ale po testach i tak wsdzystko wyjdzie na jaw lub poroni

Gość guski
6 tydzien i 8 cm??? to nierealne. jestem w ciazy i 8 cm. płody miały koło 13-15 tygodnia.

Gość ranny177
jej olewatorskie zachowanie daje mi dużo do myślenia ,gdy pytam co się dzieje milczy ,nic nie mogę się od niej dowiedzieć ,a czekanie i niepewność mnie wykańcza psychicznie

Gość ranny177
poradzcie jak uzyskać prawdę bo rozmowa z nią to jak groch o ścianę

Gość ranny177
nie rozumiem jej zachowania ,dzwonie i upraszam się o chociaż chwilkę pobycia razem ,mówię jej ,że jeżeli będziemy mieć dziecko to dlaczego mnie odtrąca i jest taka podła ,nie wiem co robić ,a czas leci

Gość ranny177
twierdzi ,że jest nie wyspana i wiecznie zmęczona ,to co robi w nocy i ile można spać