Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trują nas ciągle

Czy u Was już latają samoloty? Są te białe smugi trucizn?

Polecane posty

Gość trują nas ciągle

Czy u Was już latają samoloty? Są te białe smugi trucizn? Tutaj już chemitrailowcy działają. Miało być ochłodzenie? Chwila, chwila - polatamy, ochłodzimy. Miały być alergie? Chwilka zaraz coś spuścimy z samolotu, a głupki niech zapierdzielają do aptek po "leki" przeciw alergii. Swędzi Cię głowa, to popatrz na niebo i zobaczy czy czasem przed chwilą nie leciał nad Twoim domem/blokiem/wieżowcem/biurowcem samolot i były białe smugi? To właśnie te trucizny.

Gość jedną nogą w rowie
Owszem, są to trucizny, bo to spaliny ;)

Gość jedną nogą w rowie
ziuuum Ta mapa mnie poraziła. :classic_cool:

Gość lotny lotnik
Ale was pogielo na maxa. te biale linie za samolotem, to nie sa spaliny, to sa zmrożone cząsteczki wody/pary wodnej. Ludzie, czy chodziliscie kiedys do szkoly? na fizykę? ja pierdykam... spaliny, trucizna...... szkoda słów

Gość jedną nogą w rowie
Chyba masz rację. Zapomniałem, ale mnie o tym w szkole nie uczyli i sam się musiałem doedukować, jak widać bez sukcesu ;)

Gość jolinne
wszystko fajnie tylko jak leci samolot to smuga utrzymuje sie kilka-kilkanascie minut i jest jedna moze dwie ktore sie krzyzuja i to jest normalne bo samoloty lataja. ale jak sa dni w ktorych na niebie widze szachownice i utrzymuje sie ona nawet 2h to sama nie wiem co o tym myslec

Gość MAGILLA
Smugi chemiczne zawierajace zwiazki trujace aluminium zelazo itp macie wszystko na prison planet pl. lub you tube geoinzynieria cicha wojna potrzebne substancje do dzialania broni HAARP na nas dzialaja zabujczo aaa smuga kondensacyjna znika za samolotem 200-300metrow kierdys takich nie bylo a samoloty tez lataly USA SOJUSZNICY :) wlasnie dzisiaj robilem zdjecia 5rano smugi na krzyz zamieniajace sie w przezroczyste chmury ale duzo tej trucizny z 1h sie utrzymuja ludobujstwo masowe

Gość MAGILLA
OLECAM WAM YOUTUBE BEST CHEMTRAILS OF 2016 mowia o nowym porzadku swiata i o tornadach bo te chemi trials powoduja ze mozna sterowac pogoda HAARP mowia tam ze 85 tornad wywolane sa tym dzialaniem okropnosc ludzka nie zna granic. To nie teorie spiskowe swiadczy o tym dziwne lotnisko w denver w usa

Gość MAGILLA
tak w calej polsce nas truja polecam tez youtube chemtrails: smugi chemiczne, czyli sztuczne chmury - można rozpoznać ! - dbś polska

Gość MAGILLA
NIEPRAWDA :) YOUTUBE Operacja Koniczyna ,oficjalnie chemiczne opryski polskich miast