Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość should i stay or should i go??

Co mam zrobić? może mi ktos doradzi?

Polecane posty

Nie mogłam przyjechać już jakieś 3 tyg do domu bo miałam egzamin zerowy i musialam sie uczyć. chcialabym wreszcie przyjechać bo stęskniłam sie za domem , poza tym przyjeżdza moja rodzina od strony mamy ,której nie widzialam ze 2 lata. Problem polega na tym ,że z facetem też sie już nie widziałam z 2 tygodnie i też za nim tęsknie .On chce zebym do niego przyjechała w sobote ,ale w niedziele i poniedziałek juz nie będzie miał dla mnie za wiele czasu bo musi isc do pracy i ma inne obowiazki. Ja poniedzialki mam wolne od zajęc na studiach więc niedziele i pon bym przesiedziała sama, a do domu już nie zbyt oplacało by mi sie jechac...szczerze mówiąc nie wiem co robić ... w przyszly weekend z kolei też nie bardzo moge przyjechać do domu bo w poniedziałek 20 maja mam egzamin pisemny na który warto isc bo można ściagać i latwo go zdać ,a nie opłaca mi się jechac na jeden dzien... jechać czy zostać?

a mam watpliowości bo od domu dzieli mnie jakies 230 km wiec kawałek to jest , a chłopak mieszka ok 150 km od miejsca gdzie jestem teraz i to w innym kierunku niż jade do domu.. i tak zle i tak nie dobrze...