Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mika3

mężczyzna bi

Polecane posty

Jak to jest że gdy dziewczyna jest bi to wszyscy sie jarają i podniecają,a gdy facet to md razu mu nadadzą od pedałow.Jestem zxykłym żonatym facetem ale mam od jakiegoś czasu ochote sprawdzić jak to jest pobawić sie kutasem innego faceta,wziąsć do buzi albo dać sie pobawić swoim.Jesli sa tu tacy jak ja to sie odezwijcie.Może uda nam sie coś zadziałać.

Gość lalamidomila
Było się bawić przed ślubem, a nie teraz żonę zdradzać :O Albo może jej też zaproponuj żeby się z innym puknęła? :P

Gość może by tak ...
Jak masz możliwość wybierz się do kobiety z ... sądzę,że w Polsce też ich nie brakuje.

Gość Bi-hetero
spoko, jak jestes z polnocnej polski to daj znac. mam ten sam klimat, mozemy sie zgrac

Gość kamerton
zabawa z wacusiem ekstra sprawa; nie wie i nie rozumie ten, co nie sporobowal; najlepiej jest 2M + 1K,

Gość kamerton
nie do konca. tak jak napisal kolega na wstepie - jak 2 panieny liza sobe rowki to jest to podniecajace, a jak koles cmoknie innego w rurke to juz sa oblesne geje??

Gość abaqwa
A mnie to podnieca jak facet jest bi, chciałabym nawet aby moj chlopak pobawił się z innym a ja bym sobie patrzyła :) Niestety tak jak mówisz odrazu taka osobba jest traktowana jako gej, moj facet nie trawi gejow dlatego nawet mu nie wspominam o mojej fatazji ;p

Gość do autorki tego żartu
no raczej koleś który całuje drugiego kolesia po kutasie "rurce"(geje jak tutaj jeden pewnie mówią na kutasa rurka) no to jest kurwwa gej pedał cwel zbok, bo skoro całuje rurkę "kutasa" no to kim może innym być i skąd wiadomo że tylko całuje a za 5 minut nie wpakuje koledze kluchy w dupala

Gość pamiętam jak słyszałem o
kolesiu który został zwabiony do domu pod pozorem libacji w koleżeńskim gonie owszem była libacja po pierwszych kieliszkach kolesie zgwałcili podpitego jegomościa w dupe :) i usta nie ma co kurwaaa niezapomniana przygoda nic tylko rzucić się pod pociąg jebane pederasty gwałciciele

Gość tramal___
typowe polactwo. Polaczki z ciemnogrodu nie potrafią odróżnić homoseksualisty od biseksualisty. Katole :D

Gość marco33
popieram ten wpis popszednika

Gość Bi jest OK
wiekszosc osob jest biseksualna , tylko nie zdaje sobie z tego sprawy. a nie zdaje sobie sprawy bo: nie miala okazji, bo tak mowi wiekszosc spoleczenstwa ze pan z panem to fuj, bo sa mega-samcami i do glowy im nie przyjdzie taka mala mysl zeby popiescic faceta etc etc. ogolnie jestesmy ciemnym zacofanym spoleczenstwem gdzie wyraz gej ma wyrazne zabarwienie pejoratywne. jak sppjrzec na historie to spora ilosc, o ile nie wiekszosc osob wplywowych (artysci , muzycy, malarze, pisarze ) to biseksualisci. Oni do czegos doszli poprzez swoj otwarty umysl, dazenie do pragnien, brak zahamowac spolecznych , dzialanie wbrew ustalonym porzadkom. Warto sie nad tym zastanowic