Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antynarodowe cechy

mam taki charakter,że Polacy mnie nie cierpią a obcokrajowcy uwielbiają

Polecane posty

Gość antynarodowe cechy

jestem prostolinijna, nie jestem zawistna, zazdrosna, nie wywyższam się, jestem bardzo ładna, ale nie wyobrażam sobie sytuacji,że zagaduje do mnie przecietny albo brzydki chłopak a ja go potraktuje jak śmiecia (dużo Polek tak robi) co nie oznacza,ż jestem latwa, bo do łozka z nikim nie chodze.

Gość no i??
I co w związku z tym?

Gość jedną nogą w rowie
Pomylił ci się zakres problematyki.

Gość should i stay or should i go??
polacy mają wysokie wymagania co do kobiet w porównaniu do obcokrajowców , może dlatego ,ze Polki są generalnie uważane za ładne w niemczech , we włoszech to czasem nie ma dnia żeby ktoś nie podrywał ,a w Polsce to odrywają ,ale w klubach ,a na ulicy czasem sie zdarzy ,ale rzadko . Chyba Polacy maja tez inna mentalność , mniej otwarta jakby

Gość antynarodowe cechy
w związku z tym, mówię,że wiele osob o dobrym wnętrzu nie pasuje do Polski i powinno wyjechac

Gość antynarodowe cechy
Polacy wymagają od kobiet a od siebie nie, nieraz widzę kompletnego brzydalca z piękną dziewczyną, pamietam wiele takich przypadków - miałam śliczną koleżankę, a ona przeżywała bo chłopak ją bił - zobaczyłam jego fote - wysoki, chudy, łysy, brzydki...a ona śliczna, on psychol i ją bił jeszcze :O w końcu odeszła od niego do jakiegoś przystojniaka ale o ponad 10 lat starszego :P

a poza tym zaczepki Polaków są czesto chamowate , szczególnie studentów , wiem bo mieszkam na miasteczku akademickim i czasem sie zdarzały teksty w stylu ,, fajna dupa z ciebie" czy ,, pokaż cyceee" takze szkoda gadać... a taki włoch to podejdzie kulturalnie , powie ,że jestes piekna itd.

i? myslisz ze za to polacy Cie niecierpia? za takie cechy raczej by cie uwielbiali ;) musisz miec cos co Cie u nich skresla, jedna rzecz juz znalazlam - uroda, moze masz jeszcze szczescie w zyciu, to sie polakom tez nie podoba i pewnie powodzenie u facetow

oczywiście tez nie jestem taka naiwna żeby leciec na piekne słowka włochów czy niemców bo moga je mowic w jednym celu ,ale fakt faktem ,że to jest bardziej kulturalne niż teksty w stylu ,, pokaż cyce"