Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danglistic

dziewczyny, włosy...

Polecane posty

Gość gość
Wszystko zależy od składu tego olejku kokosowego. Jeśli jest to czysty olej to się nadaje. Olejowanie plus maska do włosów suchych i zniszczonych np. biovax, zdrowa dieta i systematyczność w pielęgnacji pozwoli włosom dojść do normalnośc**** tak długim maltretowaniu włosów prostownicą. Acha i jeszcze coś na końcówki włosów bo na pewno się kruszą (może to być czysty olejek albo specjalistyczne serum).

Gość Karollllka
ja miałam strasznie zniszczone końce, więc postanowiłam je podciąć. potem tego żałowałam, bo włosy bardzo powoli mi rosły. używałam olejku arganowego, ale nie spisał się u mnie ani trochę. ostatnio używam tej pianki o której już wspominałam (ten panthenol) i też dokładniej staram się myć włosy, tzn dłużej, z większą hm delikatnością. powiem Wam że moje włosy rosły sobie powoli, powoli, a od jakiś dwóch tygodni nagle przyspieszyły. bardzo się cieszę, ponieważ bardzo bym chciała mieć dłuższe włosy niż takie jak mam teraz...

Gość gość
te, malina, przestań spamować!!!! :o

Gość szszszszsz
widzę że tu wielkie kłótnie na temat spamowania i więcej o tym niż o włosach... hah